Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

Kochana, też nie bardzo chcę się szczepić...ale muszę....

No to kiepsko z tym bólem głowy...wiem co to ból głowy więc bardzo ci współczuję. Jakieś spacerki uprawiaj może??? Nie wiem co ci poradzić nawet...

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Irgi???? Skojarzyło mi się z odmianą ziemniaków tutaj bardzo popularnych :lol2: ktorych po prostu nie cierpię :( Wolę kaszubskie kartofle :lol2:

Beatko wiem, herbatka z rumem bardzo rozgrzewa, ale u nas w domu na szczęscie ciepło, a na dworze tylko grzybków dzisiaj w pobliskim lesie szukałam, nic nie znalazłam, ale tez nie zmarzłam :

Alu w domku też mam ciepełko, bo w kominku się pali:) a herbatka po przyjściu z ogrodu dobrze mi zrobiła:)

A irga to roślinka....o taka:)

http://www.krolestworoslin.pl/produkt/91/irga-ursynow-cotoneaster-ursynow.html

Hej Beatko,

nie przezięb się w tym ogródku- u nas strasznie wieje od 2 dni:sick:albo zrobi się cieplej, albo spadnie śnieg:lol2:

Mojej mamie co roku irga marznie, po czym wiosną odbija i w związku z tym jeszcze duża nie urosła, bo co urośnie, to marznie:mad:

Mam nadzieję, że Twoja lepiej przezimuje:yes:

A jak Ty się czujesz?:hug:

Pozdrowionka

Dorotko, zimą jeszcze grubsze skarpetki:) Tylko widzisz, ja marznę tylko w stopy, więc mogę nic innego na sobie nie mieć ...tylko skarpetki, hahaha!!! Mąż nie narzeka:):):)

Hej Aga:) W ogródku z grubsza porobione, jeszcze tylko czeka mnie wykopanie dalii i...już:):) Więc to zrobię jak tylko będzie trochę cieplej. Ja spróbuję te irgi przykrywać lub schować je w gospodarczym pomieszczeniu....taka byłam cwana, że wsadziłam je do donic drewnianych, potem wiosną je wystawię i będzie dekoracja jak ta lala:) Zobaczymy czy się sprawdzi?? Może akurat przezimują i będzie ok:)

Czuję się w miarę dobrze, (dziękuję, że pytasz:) chociaż zwlekam z badaniami kontrolnymi, bo ...się boję po prostu:( Ale nie ma co...wiem , że trzeba, więc w końcu się wybiorę!!!!

Buziaki posyłam:)