bogumil 04.10.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Kochana, też nie bardzo chcę się szczepić...ale muszę.... No to kiepsko z tym bólem głowy...wiem co to ból głowy więc bardzo ci współczuję. Jakieś spacerki uprawiaj może??? Nie wiem co ci poradzić nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Aniu :hug: dbaj o Siebie dbaj Może herbatka miętowa pomoże, bo głowa często boli od żołądka Spróbuj sobie wskazującym palcem pomasować obszar między nosem a kością policzkowa,od oka do konca nosa, na mnie to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dobrze Ala prawi Aniu....masuj , masuj:) A u nas zaczęło padać:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.10.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 U nas bardzo wieje. Dzięki Alu, muszę spróbować masażu . Z żołądkiem dzięki Bogu żadnych problemów na bank na zmianę pogody, wczoraj ciepło a dzisiaj zimno i tak w kółko. Z kolanem mam to samo. Podpisano Stary schorowany reumatyk . Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Aniu...dołączę do klubu starych schorowanych reumatyków...nadaję się jak nikt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 04.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 To może i ja się dopiszę? Też bym się nadawała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 E tam reumatycy Beatko miłej niedzieli Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Hej Alu:) Witam cię już po niedzieli ale bardzo ci dziękuję Dzisiaj zimnica.......zaraz, zaraz....gdzie są moje rękawiczki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 08.10.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Dzisiaj zimnica.......zaraz, zaraz....gdzie są moje rękawiczki???? No weź nie przesadzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 I do tego ciepłe wełniane skarpetki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.10.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Polecam prace fizyczne na zimno, mozna się rozgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Alu, właśnie dzisiaj sadziłam irgi i trochę sprzątałam w ogrodzie, ale daj spokój, zimno i wieje....rozgrzać tylko może gorąca herbatka z rumem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.10.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Irgi???? Skojarzyło mi się z odmianą ziemniaków tutaj bardzo popularnych ktorych po prostu nie cierpię Wolę kaszubskie kartofle Beatko wiem, herbatka z rumem bardzo rozgrzewa, ale u nas w domu na szczęscie ciepło, a na dworze tylko grzybków dzisiaj w pobliskim lesie szukałam, nic nie znalazłam, ale tez nie zmarzłam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Alu w domku też mam ciepełko, bo w kominku się pali:) a herbatka po przyjściu z ogrodu dobrze mi zrobiła:)A irga to roślinka....o taka:) http://www.krolestworoslin.pl/produkt/91/irga-ursynow-cotoneaster-ursynow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 08.10.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 I do tego ciepłe wełniane skarpetki:):) Spociłam się na samą myśl Co będziesz ubierać zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Hej Beatko, nie przezięb się w tym ogródku- u nas strasznie wieje od 2 dni:sick:albo zrobi się cieplej, albo spadnie śnieg:lol2: Mojej mamie co roku irga marznie, po czym wiosną odbija i w związku z tym jeszcze duża nie urosła, bo co urośnie, to marznie:mad: Mam nadzieję, że Twoja lepiej przezimuje:yes: A jak Ty się czujesz? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dorotko, zimą jeszcze grubsze skarpetki:) Tylko widzisz, ja marznę tylko w stopy, więc mogę nic innego na sobie nie mieć ...tylko skarpetki, hahaha!!! Mąż nie narzeka:):) Hej Aga:) W ogródku z grubsza porobione, jeszcze tylko czeka mnie wykopanie dalii i...już:) Więc to zrobię jak tylko będzie trochę cieplej. Ja spróbuję te irgi przykrywać lub schować je w gospodarczym pomieszczeniu....taka byłam cwana, że wsadziłam je do donic drewnianych, potem wiosną je wystawię i będzie dekoracja jak ta lala:) Zobaczymy czy się sprawdzi?? Może akurat przezimują i będzie ok:) Czuję się w miarę dobrze, (dziękuję, że pytasz:) chociaż zwlekam z badaniami kontrolnymi, bo ...się boję po prostu:( Ale nie ma co...wiem , że trzeba, więc w końcu się wybiorę!!!! Buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 I trochę jesieni:) http://imageshack.us/a/img543/3729/p0810121255.jpg Kana ma się dobrze, bo jeszcze chce jej się kwitnąć http://imageshack.us/a/img685/5378/p081012131102.jpg i moje dalie:) http://imageshack.us/a/img99/7190/p101012131402.jpg http://imageshack.us/a/img341/5950/p1010121315.jpg http://imageshack.us/a/img138/8872/p1010121316.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.10.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Piękne dekoracje:yes: U nas też starsznie wiało, wczoraj chciałam trochę zdjęć w ogrodzie porobić, bo było piękne słoneczko, ale jak szybko wybiegłam z aparatem tak szybko uciekłam do domu:DZ badaniami nie zwlekaj kochana. Trzymam kciuki, żeby starch miał tylko wielkie oczy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Beatko:hug:i nie wygłupiaj się tylko na badania Idz:hug:Jak to jest z roślinkami - obcinać coś przed zima czy tylko wiosną... Kurna nim ja sięnauczę mój odród obsługiwać to chyba zwariuję, dopiero co sadzili a tu już zima nadchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts