Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej dziewczyny:)

Dziękuję...piękna jesień na razie u nas....ale już straszą zimnem...strach się bać!!!

A ja na weekend nad morze się wybieram...no ciekawe jak będzie...oby nie padało:):):)

Aga, ja zawsze przez image, a teraz chyba pora na zmianę....ale się naklęłam!!!!!

Buziaki posyłam i słonka jak najwięcej:)

• 2 weeks później...

Witajcie...dawno mnie tu nie było:)

Weekend nad morzem udany w 100 procentach!!!!

A na forum takie złe wieści....straszne to życie......

Trzymajcie się Nelciu!!!!

Edytowane przez bogumil

Matko moja......u mnie goście a ja po wątkach cudzych łażę):)

Dzięki dziewczynki, że zajrzałyście do mnie :)

Majeczko, ja co chwilkę jestem na forum (jak jestem w domku) ale cały czas sprawdzam jak się mają sprawy u Nelci....podczytuję co u was słychać, a u siebie to tak jakoś nie mam chęci pisać, bo i nie ma o czym. Praca, dom i tak w kółko!

Zdrówko? ...cały czas jestem przeziębiona, gardło mnie boli i chrypa jak nie wiem co!!!! Ale z tym da się żyć....mówiłam, że ja jesienią marnie się mam....aby do wiosny!!!!

Awatarek zmieniłam na fotkę z moim Bogusiem:) Fotka z wyjazdu nad morze:) Dzięki:)

Nadulko, ależ masz fajnie....wypoczywaj i relaksuj się, oby pogoda wam dopisała:)

Aguś...wszystko jak wyżej:) Dzięki:)

Buziaczki wam posyłam:)

Beatko, ale się rozmarzyłam, piekne morze, takie jesienne, ja jak była w Gdyni nie było w ogóle wiatru (przynajmniej 2 i 3) i morze jak lustro było, raczej podobne do jeziora :) No ale w Gdyni to zatoka jest, a ja uwielbiam takie groźne morze z wielkimi falami, super :)

Alu...wiało jak w kieleckim!!!!!! Ja chodziłam tam jak teletubiś...opaska na czole a do tego kaptur....jak krasnal wyglądałam, ale ciepło mi było:)

No ale w taką pogodę najwięcej jodu....:)

Aniu...jak ty umiesz człeka podnieść na duchu:):) A co tam u ciebie słychać? Jak zdróweczko???

pysiaczku, wiało niemożliwie, ale nie ma co narzekać....cieszyłam się, że nie pada...:):):) Byliśmy w Ustce:):) Pierwszy raz tam byłam i muszę powiedzieć, że na pewno tam wrócę!!! Pięknie tam :)