bogumil 26.11.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dzięki Majeczko:) Masz rację...pogoda nie jest zła, ale dzisiaj sobie ponarzekam... Tyle mojego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.11.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Aguś...nie miałam wyjścia...ledwo wstałam dzisiaj i mąż za kołnierz mnie zatargał:) A jemu się nie sprzeciwię przecie...bo to mój "osobisty pan i władca" hihihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dzięki Majeczko:) Masz rację...pogoda nie jest zła, ale dzisiaj sobie ponarzekam... Tyle mojego:) A narzekaj sobie Kochana narzekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.11.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A ponarzekam...tylko tak po cichu...żeby się w domu nie martwili..... Bo mężulek zaraz przyleci z lekami...jak jaka pielęgniarka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Hej Beatko, wpadłam życzyć miłego weekendziku i zdrowiej kochana:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.12.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 O mtko....jak mi miło, że do mnie zajrzałaś....ja już swój wątek zgubiłam! Dziękuję ci Aguś I tobie miłego weekendziku życzę http://img51.imageshack.us/img51/240/sam0903x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.12.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 bogumil-a czy ja tez sie moge poczestowac:D,wlasnie pije kawe i nic do niej nie mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.12.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ależ będę zaszczycona Gumisiowa:)...częstuj się ile wlezie:) Świeżutkie i smakowite:) I witam Cię u mnie bardzo serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.12.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Dzięki Aguś...doigrałam się, bo trzy tygodnie już tak chodziłam podziębiona! Ale co ? ja nie dam rady????Dam!!!! I tak chodziłam aż wychodziłam!!! Dobrze mi tak...jaka stara taka głupia....!!! A mówiłam , że nie cierpię jesieni....ja też chcę lata!!!!!!!!!!!! Beatko jakbym sama siebie czytała,też trzy tygodnie chodziłam...bo kiedyś przejdzie no nie?....ehh .... Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.12.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Hej Nadulko...dzięki, że do mnie zaglądasz. Ja już dzisiaj po zwolnieniu harowałam w pracy jak przysłowiowy wół:) Nie jestem za zdrowa, ale cóż.......dość wylegiwania się Trzeba zarabiać na bułki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.12.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ciesze się ,że już lepiej się czujesz.... A teraz łapsne rogalika i uciekam,,,jutro wyjeżdżam na kilka dni i w ogóle nie jestem przygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.12.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Częstuj się Beatko....chociaż one już nie za świeże:) Ale jak umoczysz w mleku...da się zjeść:) Udanego wyjazdu życzę....w celach wypoczynkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ojej Beatko dziękuję za rogaliki- cudne Ci one:wiggle: Mam nadzieję, ze choróbsko poszło już sobie precz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.12.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Beatko, tak dawno mnie u Ciebie nie było. Ehhh, Ustka! Miło wspomnieć sobie wakacje Bardzo mi się tam podoba. Czy u Ciebie ogródek już pod śnieżną pierzynką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Hej Aga....choroba...nie ma na nią czasu:) dzisiaj po przyjściu z pracy tak się wzięłam za robotę, że o Bożym świecie zapomniałam:) Musiałam nadrobić zaległości domowe z zeszłego tygodnia, kiedy leżałam w niemocy:) Ane3ko, ależ mi miło, że wpadłaś Wakacje....no cóż, pozostały zdjęcia i oczekiwanie (cholernie długie) na następne wakacje!!! Śnieg u nas pada, ale mokry, więc więcej błota niż śniegu. Rano jak wychodzę do pracy, ogród wygląda pięknie....po przyjściu już tak pięknie nie jest:) Ja czekam na prawdziwy śnieg, taki z mrozem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.12.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Wszystkim życzę super prezencików od Mikołaja:) http://img90.imageshack.us/img90/3968/mikoajm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.12.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Beatko, a u nas mróz trzyma. I jeszcze dziś śniegiem sypnęło. Ale ja jednak wolę ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.12.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Aniu...ileż ja bym dała za słońce i ciepełko teraz?!!!!!!!!!! Ale wolę już mróz niż chlapę i mokrą jesień....umieram wtedy....brrr!!!U nas dzisiaj też sypnęło śniegiem i ślisko jak cholera a na noc taki przymrozek zapowiadają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 06.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 w ten zimowy, mroźny, zasypany wieczór ściskam Cię gorąco !!!Beatko, mam nadzieję, że czujesz się dobrzeM. http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2011/12/2473.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.12.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Hej mariola:)Wszystko jest ok:) Dzięki:) Już nawet zaczynam szaleć ze stroikami świątecznymi do domku! Dzisiaj robiłam.....eee.....może jutro albo pojutrze, jak skończę to się pochwalę...ooo!!! Buziaki posyłam i miłego wieczoru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts