bociankrasna 29.02.2020 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 witam coś tu cicho . ale do żeczy Supenser zaryzykowałeś , osobiście jestem zainteresowany takim rozwiazaniem w sytuacjach gdy ''ekogroszek'' się męczy W gminie mojego ojca była akcja/dotacja na pompy ciepła do grzania cwu. Ojciec z tego rozwiązania zadowolony bo miał to za free. Mogę podpytać co to za pompa i ile to prundu bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.03.2020 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 W gminie mojego ojca była akcja/dotacja na pompy ciepła do grzania cwu. Ojciec z tego rozwiązania zadowolony bo miał to za free. Mogę podpytać co to za pompa i ile to prundu bierze. Myślenie i nauka przyniesie Ci lepszy skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bociankrasna 01.03.2020 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Myślenie i nauka przyniesie Ci lepszy skutek. A ty co wszechwiedzący? Idź spuść ciśnienie może ci przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts