Józia S. 04.03.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Z kim macie podpisaną umowę na gaz i jaki piec macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 04.03.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Wyjaśnij o jaki gaz chodzi Gaz ZIEMNY tu raczej nie masz do wyboru dostawcy. Czy gaz z Butli. Ja mam gaz ziemny i mogę przekazać parę uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ja przemaglowałam ofertę kilku firm, znajomy polecił mi PROGAS, mają aktualnie najkorzystniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Chodzi mi o gaz z butli. Z kim bez problemu można zerwać umowę, np. w przypadku doprowadzenia gazociągu (gaz ziemny)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts