Róża38 04.05.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam! Chciałabym polecić wszystkim ,którzy w najbliższym czasie planują wykończenie swojego domu/mieszkania firmę wykończeniową KROPP.3 tygodnie temu robili mi "wykończeniówkę pod klucz" mojego domku wolno stojącego. Firma zajmuje się wszystkim, począwszy od ułożenia płytek, gipsowanie, malowanie po sprzątanie nawet na koniec remontu. Cena jak na warszawskie uważam, że jest bardzo konkurencyjna.Generalnie podczas całego remontu(wykończenia) nie musieliśmy z mężem nadzorować pracowników,ustalenia który poczyniliśmy zostały wykonane w 100 %, wszystko zostało wykonane w terminie i bardzo rzetelnie bez jakichkolwiek poprawek dlatego też ten wpis na forum myślę, że będzie najlepszą formą podziękowań Dla zainteresowanych podaję stronę firmy: http://www.kropp.waw.pl chętnie odpowiem też na wszystkie pytania pozdrawiam Róża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukawojciech 17.05.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 a ile cię wyniosła ta przyjemność ??? rozumiem , że was nic nie interesowało, oni zrobili wszystko . ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 18.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 róża38 mysli, że tu sami idioci pisują i dadzą wiare komuś z 1 postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Róża38 01.07.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Cena jest zależna od tego co chcesz zrobić.Mają indywidualny cennik dostępny na ich stronie.Można zadzwonić i porozmawiać na temat kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Róża38 01.07.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 nie rozumiem czym spowodowana jest pana bulwersacja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts