tomangelo 04.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam.Przeszukałem Google i mam mętlik w głowie. Sprzedawca w sklepie polecał jakąś Bavarię, że niby dobra niemiecka firma, a opinie w internecie podzielone.W skrócie:Jakie firmy młotów udarowych są godne polecenia, a na jakie należy uważać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 05.05.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Chcesz tym pracować sporadycznie, w sumie mniej niż 24 godziny i odłożyć na półkę.... wybierz co chcesz z półki w Castoramie. Chcesz tym pracować dłużej niż 24 godziny?BOSCH, MAKITA, MILWUAKE, METABO. Najgorsza, sponiewierana na budowach Makita przeżyje 5 sztuk Bavarii i podobnych sprzentufff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 05.05.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no właśnie wszystko zależy ile chcesz tym młotem pracować i do czego używać. Jak będziesz używał go sporadycznie to nie ma sensu wydawać kasy na drogi sprzęt. Powiem Ci że u mnie całą budowę przetrwał młotek udarowy za 200zł kupiony w markecie firmy kinzo czyli jakaś chińszczyzna. Jak się zjarał niedawno kupiłem drugi taki sam za 130zł cena spadła. Jak chcesz dobry porządny młot udarowy to tylko formy hilti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts