nissoni 04.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Dni ustawowo wolne od pracy w 2011 roku znalazłem w sieci i postanowiłem podzielić się dobrą nowiną))) 1 stycznia (sobota) Nowy Rok, Świętej Bożej Rodzicielki 6 stycznia (czwartek) Trzech Króli (Objawienie Pańskie) 24 kwietnia (niedziela) Wielkanoc 25 kwietnia (poniedziałek) Poniedziałek Wielkanocny 1 maja (niedziela) Święto Pracy 3 maja (wtorek) Święto Konstytucji 3 Maja 12 czerwca (niedziela) Zesłanie Ducha Świętego (Zielone Świątki) 23 czerwca (czwartek) Boże Ciało 15 sierpnia (poniedziałek) Święto Wojska Polskiego, Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny 1 listopada (wtorek) Wszystkich Świętych 11 listopada (piątek) Święto Niepodległości 25 grudnia (niedziela) Boże Narodzenie (pierwszy dzień) 26 grudnia (poniedziałek) Boże Narodzenie (drugi dzień) co oznacza to dla nas? ile wolnego do końca roku? Według kalendarza 2011 do końca roku pozostało jeszcze (wliczając dzisiejszy dzień) 168 dni roboczych oraz 74 dni wolnych od pracy, uwzględniając święta oraz weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 I będziesz rok starszy Najbliżej Boże Ciało, ale nie zyskam, bo mam konferencję. Sierpień OK, listopad dobry (poniedziałek się weźmie wolny)ale to takie kulawe święto.. 11 listop tak sobie a święta do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts