jolana 11.02.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ładny domek Yeyo, moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.02.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 a tu http://212.33.91.231/fotki/holl_1.jpg jakie masz podłogi ? To jest dąb ? A drzwi ? Calcados lub coś w tym stylu ? chODZI MI O KOLORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polly 11.02.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Piękny domek, a jak ładnie i gustownie urządzony, te zestawienie kolorów - po prostu cud-miód . Bardzo ładny kolor schodów, drzwi i parapetów oraz super kuchnia. Mam takie pytanie, gdzie kupiłeś kuchnię i drzwi oraz w jakiej cenie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polly 11.02.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Piękny domek, a jak ładnie i gustownie urządzony, te zestawienie kolorów - po prostu cud-miód . Bardzo ładny kolor schodów, drzwi i parapetów oraz super kuchnia. Mam takie pytanie, gdzie kupiłeś kuchnię i drzwi oraz w jakiej cenie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 bardzo estetyczne wnetrza! co prawda nie w moim guscie, ale godne podziwu! zycze szybkiego skonczenia salonu!!! i czekam na zdjecia MAM PYTANKO: na podlogach sa panele? jezeli tak jakiej firmy? czym sie sugerowaliscie wybierajac ta wlasnie firme a nie inna? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 bardzo estetyczne wnetrza! co prawda nie w moim guscie, ale godne podziwu! zycze szybkiego skonczenia salonu!!! i czekam na zdjecia MAM PYTANKO: na podlogach sa panele? jezeli tak jakiej firmy? czym sie sugerowaliscie wybierajac ta wlasnie firme a nie inna? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.02.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Bogdan, pięęęęęęęękny dom. Gratulacje - szczerze. Po raz kolejny szukam szczęki swej, która opadła mi z hukiem i za Chiny Ludowe nie chce wrócić na swe miejsce. Dom jest naprawdę piękny - schody powalające, meble w kuchni... no cudo po prostu. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Piękny dom Wnętrza powalające Ogromne gratulacje doboru kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.02.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Bogdan, czy mógłbyś napisac jaką wannę macie w dużej łazience? (model, firma, mile widziana także cena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.02.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Patrząc z zewnątrz myślałem, że jesteśmy na podobnym etapie, ale jak zobaczyłem resztę zdjęć - no cuż, kompletuję z podłogi resztę ząbków do dolnej, opadniętej na glebę żuchwy.Bardza ładnie !!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 13.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Super. Mi również sie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 13.02.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 http://212.33.91.231/fotki/sypialnia_1.jpg jestem pod wrażeniem podłogi, co to jest? parkiet czy panele? _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 14.02.2005 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 a tu jakie masz podłogi ? To jest dąb ? A drzwi ? Calcados lub coś w tym stylu ? chODZI MI O KOLORY To jest panel Wipaparquet Classena mozaika klon. Drzwi Porta Madryt kolor Sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 14.02.2005 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Piękny domek, a jak ładnie i gustownie urządzony, te zestawienie kolorów - po prostu cud-miód . Bardzo ładny kolor schodów, drzwi i parapetów oraz super kuchnia. Mam takie pytanie, gdzie kupiłeś kuchnię i drzwi oraz w jakiej cenie. pozdr Kuchnia robiona na zamówienie. Fronty kupiłem sam w firmie Chrobot z Halinowa koło Warszawy. Całkowity koszt mebli to 9tyś PLN. Drzwi to Porta system typ Madryt dostępne prawie u wszystkich sprzedawców tego typu wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 14.02.2005 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 MAM PYTANKO: na podlogach sa panele? jezeli tak jakiej firmy? czym sie sugerowaliscie wybierajac ta wlasnie firme a nie inna? pozdrawiam Producent w poście powyżej. Sugerowaliśmy się jakością, kolorystyką i metodą łączenia bezklejowego. Układaliśmy sami oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 14.02.2005 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Bogdan, czy mógłbyś napisac jaką wannę macie w dużej łazience? (model, firma, mile widziana także cena). O wannie już pisałem kiedyś. Jest to wanna Helena producent Laminad z Pruszcza Gdańskiego. Cena 850zł z obudową i transportem. Spisuje się extra, jest duuuża jak na jedną osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 14.02.2005 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 [jestem pod wrażeniem podłogi, co to jest? parkiet czy panele? _MYCHA__ Panele , producent powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleeectra 14.02.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Piekne wnetrza ,swietne krzesla w kuchni ,gdzie zakupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 15.02.2005 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Piekne wnetrza ,swietne krzesla w kuchni ,gdzie zakupione? Krzesełka ( 6 szt.) i stolik kupione w sklepie Vega w Księżynie koło Białegostoku. Cena krzesełka to 180zł cena stolika to 850zł. Były w kilku kolorach. Srebrne pasowały nam najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.02.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Kolejne superlatywy od Funi Pytanko - jaką powierzchnie ma duża łazienka? (u Ciebie zmieściło się wszytsko co potrzebne - w tym niezbędne 2 umywalki - jestem ciekawa czy u mnie też będzie tyle przestrzeni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts