gabriela 08.02.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nic nie widze, nie ma zadnych zdjec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.02.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Domek bardzo mnie sie podoba,mam nadzieje,ze Wam sie tam milo mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 08.02.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Juz widze, ale nie wszystkie. Domek jest super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 08.02.2005 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nic nie widze, nie ma zadnych zdjec!! To przez Wirtualna Polskę przez jakieś zakichane limity transferów. Płacić im nie będę nie dość że mi skrzynkę śmieciem zapychają to jeszcze chcą opłaty za transfer z założonej strony. Na szczaw. Uruchomiłem serwerek www na swoim kompie. Jak fotek nie będzie tzn że komp nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Domek super, piękne kolory i bardzo cieplutko Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, właśnie się robię przymiarki do kuchni i ta jest super, ciekawe, czy też dużo kosztowała. Czy to są szybki matowe? Chyba za bardzo nic nie widać przez nie. Bardoz mi się to podoba. Czy masz odebrany budynek? Jeżeli tak, to jak to zrobiłeś, że odebrali Ci bez barierek przy schodach? Życzę przyjemnego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 08.02.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ale pięknie !!!!!!!!!! ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!! Świetna kolorystyka, a jaki porządek w tym dziecięcym ( czyżby u nastolatki?) No i oczywiście proszę o namiar na te kafle ( z brązem)- super ciepła wyszła Wam łazieneczka Miłych chwil w tak ciepłym domku Duduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 08.02.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Oj i jeszcze jedno pytanko ( bo jestem na etapie wyceny kuchni ) Ile wyszły Was meble ( bez sprzętu ) - pytam dla porównania bo mam podobną ilość mebli w kuchni, no i oczywiście z czego są wykonane ( MDF?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 08.02.2005 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Kafle z brązem w łazience to jakiś włoski gres. Odszukam nazwę. Nawet nie pamiętam ceny bo potrzebowaliśmy tylko kilku płytek dla urozmaicenia naszej rodzimej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 08.02.2005 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Oj i jeszcze jedno pytanko ( bo jestem na etapie wyceny kuchni ) Ile wyszły Was meble ( bez sprzętu ) - pytam dla porównania bo mam podobną ilość mebli w kuchni, no i oczywiście z czego są wykonane ( MDF?) Z kuchnią to były całe przeboje. Mało nie zabiłem stolarza bo spartolił mi pierwsze fronty z jesionu. Nie dość że zamówił nie ten wzór to jeszcze wybarwił że szkoda gadać. Sam się wziąłem więc za wybór frontów i zakupiłem gotowe i wybarwione prawie za tą samą cenę co stolarz surowe. Jest to ramka masyw z drewna wypełniona płytą fornirowaną MDF ( ta płyta cienka w środku ramki). Korpusy szafek standardowe z płyty wiórowej. Meble kosztowały mnie niestety ale 9 tyś PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.02.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 i jeszcze raz duża łazienka http://212.33.91.231/fotki/lazienka_3.jpg piękne z jakiego drewna masz blat w łazience? Szukam czegoś podobnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 09.02.2005 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Klejonka jesionowa podobnie jak parapety i schody. Bejcowane przez stolarza jakąś włoską bejcą i jakierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 09.02.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Choć z zewnątrz trudno mi ocenić, bo nie mam za dobrej wyobraźni, a nieotynkowane ściany jakoś mi nie pasują, to wnętrze - naprawdę ciekawe. Na szczególne pochwały zasługuje klatka schodowa - bardzo ładnie dobrane różne kolorystycznie powierzchnie drewniane!Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 11.02.2005 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Kafle z brązem w łazience to jakiś włoski gres. Odszukam nazwę. Nawet nie pamiętam ceny bo potrzebowaliśmy tylko kilku płytek dla urozmaicenia naszej rodzimej produkcji. Niestety nie udało mi się namierzyć nazwy tego gresu bo wszystkie płytki wklejone, a rachunki mam jeszcze na starej chacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kortezjan 11.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 cześć. gratuluję bardzo porządnie wykończony domek.cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 YEYO naprawdę fajny domek macie, kolorki i wykończenie super Według jakiego projektu budowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 11.02.2005 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 YEYO naprawdę fajny domek macie, kolorki i wykończenie super Według jakiego projektu budowaliście? Projekt gotowy dom o nazwie Fiord pracownia apa-domy http://www.apa-domy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Yeyo. To jest finezja smaku i lekkości, przestrzeni i zwykłego ciepełka.Piękna robota, świetny gust. Kolorystyka wysublimowana i pełna charmonii. Piękne detale trzymające rytm całości..Podziwiam i kłaniam się nisko z wielkim uznaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mam jeszcze pytanie odnośnie tej ściany z luksferów, myślałam o podobnej właśnie na klatce schodowej a słyszałam że taka ścianka może wyjść nawet w cenie dobrego okna. Czy to prawda, pamiętasz jaki to koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 11.02.2005 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mam jeszcze pytanie odnośnie tej ściany z luksferów, myślałam o podobnej właśnie na klatce schodowej a słyszałam że taka ścianka może wyjść nawet w cenie dobrego okna. Czy to prawda, pamiętasz jaki to koszt? Sam murowalem wiec koszt tylko luksferow + ramka z ceownikow aluminiowych. Koszt niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Baaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts