YEYO 09.03.2005 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 bardzo prosze powiedziec mi z czego zrobione stopnie schodow i biale podstopnie ??? za co z gory dziekuje. Stopnie - jesion klejonka bejcowana i lakierowana, podstopnie jesion suszony na tzw biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.03.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Gratuluje, sliczny dom, przytulny, kolorowy, gustowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 09.03.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 dziekuje,ale jesli mozna to chcialam zapytac jak te piekne schody wygladaja cenowo ,poniewaz w tym tygodniu mam miec fachowcow do schodow.przepiekne wnetrze gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 11.03.2005 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 dziekuje,ale jesli mozna to chcialam zapytac jak te piekne schody wygladaja cenowo ,poniewaz w tym tygodniu mam miec fachowcow do schodow.przepiekne wnetrze gratuluje . 5500 zł zapłaciłem stopnie+podstopnie+listwy+ robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 11.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 16.03.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Yeyo, a jakie masz płytki ścienne i podłogowe w kuchni? Jaki jest dokładnie kolor mebli kuchennych?Bardzo mi się podobają, ogólnie ta kolorystyka, taką samą chcę zastosować u siebie. Jaką nazwę ewentualnie kod nosi kolor który zastosowałeś w hallu oraz w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 16.03.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jeszcze jedno pytanie: jaka jest nazwa oraz cena lampy kuchennej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 01.04.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Yeyo, a jakie masz płytki ścienne i podłogowe w kuchni? Jaki jest dokładnie kolor mebli kuchennych?Bardzo mi się podobają, ogólnie ta kolorystyka, taką samą chcę zastosować u siebie. Jaką nazwę ewentualnie kod nosi kolor który zastosowałeś w hallu oraz w kuchni? Kuchnia podłoga to Tubądzin nazwa handlowa Andaluzja. Ściana to Opoczno Mona żółta Kolor frontów meblowych to czereśnia, ale sama wiesz, że zależy od wykonawcy, drewna itp. Są to fronty ramka bukowa z firmy Chobot. Korpusy to płyta w kolorze grusza polna. Jeżeli chodzi o kolor na ścianach to jest to farba Dulux kolory świata kolor Szafran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 01.04.2005 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jeszcze jedno pytanie: jaka jest nazwa oraz cena lampy kuchennej? Jeżeli chodzi o lampki nad lada to są firmy Eglo i kosztowały coś ok 150zł /sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Domek super, piękne i ciepłe kolory. Całość wykonana z dużym wyczuciem smaku. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 05.05.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 U mnie nie widać zdjęć. Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 08.06.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Domek cudo środek bajeczny , po tym co piszesz widać dużo wkładu własnego naprawdę jestem pod wrażeniem wnętrz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agis 09.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 YeyoCzy mógłbyś mi przesłać proszę namiary na stolarza, który robił u Ciebie schody? Bardzo mi się podobają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 13.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 apropo stolarza czy on świadczy swoje usługi na terenie całej Polski czy tylko niedaleko Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 22.06.2005 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Stolarz robi i poza Białymstokiem tel 0606640548 Mam już elewację http://212.33.91.231/fotki/elewacja_ty.jpg kolory real http://212.33.91.231/fotki/elewacja_front.jpg kolory przesadzone bo bawiłem się balansem bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 http://212.33.91.231/fotki/elewacja_ty.jpg piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ogród zakładacie sami czy będziecie korzystać z usług fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 22.06.2005 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ogródek sami będziemy robić. Mamy trochę koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 W duzej lazience uderzyla mnie pralka - masz zamiar ja obudowac jakos? W tej formie psuje calkiem niezly widok. Pralka won a tak na serio - moi Drodzy - przecież GDZIEŚ tę pralkę trzeba dać! Nie wszyscy mogą sobie pozwolić na pralnię z suszarnią w osobnym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.07.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Piękną masz elewację. Gratuluję!!! . A zająłeś się juz salonem i kominkiem? Mam pytanie - czy Ty masz kabinę prysznicową przymocowaną do jakiegoś panelu drewnianego? Czy może na ścianie jest drewno? http://212.33.91.231/fotki/mniejsza_2.jpg Jeśli tak, to napisz proszę jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 20.07.2005 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Projekt kominka już mam. Wykonawcę również. Czekam na trawertyn i termin u wykonawcy. Salon dopiero po kominku. Teraz zajmuje się zagospodarowaniem ogrodu, zainstalowałem alarm i takie tam duperele. To co widać na zdjęciu przy kabinie prysznicowej to jest )))) futryna od drzwi wejściowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts