Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM Ewy i Bogdana (YEYO)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Yeyo, a jakie masz płytki ścienne i podłogowe w kuchni? Jaki jest dokładnie kolor mebli kuchennych?Bardzo mi się podobają, ogólnie ta kolorystyka, taką samą chcę zastosować u siebie. Jaką nazwę ewentualnie kod nosi kolor który zastosowałeś w hallu oraz w kuchni?

Kuchnia podłoga to Tubądzin nazwa handlowa Andaluzja.

Ściana to Opoczno Mona żółta

Kolor frontów meblowych to czereśnia, ale sama wiesz, że zależy od wykonawcy, drewna itp. Są to fronty ramka bukowa z firmy Chobot. Korpusy to płyta w kolorze grusza polna.

Jeżeli chodzi o kolor na ścianach to jest to farba Dulux kolory świata kolor Szafran

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Piękną masz elewację. Gratuluję!!! :D :D :D .

A zająłeś się juz salonem i kominkiem?

Mam pytanie - czy Ty masz kabinę prysznicową przymocowaną do jakiegoś panelu drewnianego? Czy może na ścianie jest drewno?

http://212.33.91.231/fotki/mniejsza_2.jpg

Jeśli tak, to napisz proszę jakie?

Projekt kominka już mam. Wykonawcę również. Czekam na trawertyn i termin u wykonawcy. Salon dopiero po kominku. Teraz zajmuje się zagospodarowaniem ogrodu, zainstalowałem alarm i takie tam duperele.

To co widać na zdjęciu przy kabinie prysznicowej to jest :))))) futryna od drzwi wejściowych. :D