Sonika 20.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 ale ze mnie gapa, aż wstyd Bardzo jestem ciekawa Tojego kominka. My też będziemy miec trawertyn, montaż w piatek. A jaki bedzie Twój kominek, tzn. jakiego kształtu obudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Elewacja super!!!!Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 22.07.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Elewacja piekna.Z niecierpiwością czekam na kominek ,salon no i ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogrodni 25.07.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Mam wielką prośbę o podanie producenta stołu i krzeseł. Gratulacje, piekne a zarazem proste i funkcjonalne wnętrza, to jest to czego szukam przegladając to forum. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 25.07.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Taak! Stół i krzesła są suuuper! I reszta domku też jest bardzo ładna, kolorystyka też pod mój gust. Czekam na dalsze zdjęcia!Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 27.07.2005 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Mam wielką prośbę o podanie producenta stołu i krzeseł. Gratulacje, piekne a zarazem proste i funkcjonalne wnętrza, to jest to czego szukam przegladając to forum. Z góry dziekuję. Niestety nie wiem kto jest producentem. Opakowania dawno wywalone, a na żadnym elemencie nie ma informacji. Komplet kupiony w sklepie Vega -Meble w Księżynie koło Białegostoku. http://www.vega-meble.pl/ może jak wyślesz fotki to ci odpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domszkieletowy 31.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 bardzo ładna elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 01.08.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Piękna chatka:)mozesz napisac jak nazywa sie kolor w klatce schodowej? T ojest taki kremopwo-żółty? Jakiej fimry farba? Jest śliczny i super kontrastuje ze schodami. Schody tez piękne!! Pozdrawiam i miego wykńczania i mieszkania:) Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 05.08.2005 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Piękna chatka:) mozesz napisac jak nazywa sie kolor w klatce schodowej? T ojest taki kremopwo-żółty? Jakiej fimry farba? Jest śliczny i super kontrastuje ze schodami. Schody tez piękne!! Pozdrawiam i miego wykńczania i mieszkania:) Marzena Kolorek to DULUX Kolory Świata pastelowy jaśmin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 09.08.2005 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 UWAGA w związku z urlopem musiałem ze względów bezpieczeństwa wyłączyć serwer WWW na którym mam fotki. Sorki for ALL Zdjęcia dostepne będą po 05.09.2005 jak wrócę z pracowitego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 05.09.2005 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Wróciłem po urlopie. Porządkowanie terenu przy domku, murowanie murków oporowych i takie tam ale zleciało szybko Serwer WWW ruszył więc fotki będą dostepne A i kominek prawie gotów czekam tylko na wykonanie przez kamieniarza elementów z trawertynu i granitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mju 05.09.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Gratulacje!!!Wszystko mi się podoba, chociaż nie wszystko w moim stylu, ale u Ciebie połączenie dachu i elewacji wyszło wspaniale.Mam pytanie co do kuchni:Czy szafka między jadalnią a kuchnią jest dostępna z dwóch stron? Bardzo mi się to rozwiązanie podoba i też chciałabym mieć coś takiego.Jeszcze raz wyrazy uznania za świetny gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Dom wygląda super. Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.09.2005 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 To już mam (prawie) kominek. Juz nawet 2 razy przepalałem aby się "wypalił". Jeszcze musze zrobić rozprowadzenie po strychu. Obecnie mam rurę fi150 przepuszczoną przez strop. Na dole są 2 kratki podwójne to ta jedna na bocznej ściance i druga z tyłu ściany przy której ustawiono kominek. Dwie górne kratki to wywietrznikowa i rozprężna. Kamień czerwony to trawertyn, a czarny to granit. Półki będą podświetlane halogenkami 5W/12V. Ta największa półka to na drewno. Oczywiście zostało jeszcze pomalowanie i umieszczenie motywu z trawertynu czerwonego i żółtego (elementy będą wycięte wodą) na środku ścianki nad wkładem. Tak było bez zabudowy: http://212.33.91.231/fotki/k1.jpg Tak jest teraz: http://212.33.91.231/fotki/k2.jpg http://212.33.91.231/fotki/k3.jpg Tak wygląda kamień z bliska http://212.33.91.231/fotki/k4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.09.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 i jeszcze z drugiej strony http://212.33.91.231/fotki/k5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.09.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 i jeszcze z drugiej strony http://212.33.91.231/fotki/k5.jpg Baaardzo ładnie. Gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 20.09.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witampiękny domek,kuchnia zrobiła na mnie największe wrażenie,no i oczywiście schody,cacy,a co z elewacją, masz jakieś plany..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 20.09.2005 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witam piękny domek,kuchnia zrobiła na mnie największe wrażenie,no i oczywiście schody,cacy, a co z elewacją, masz jakieś plany..? Fotki elewacji masz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor_R 21.09.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ładnie Jaki jest kolor elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_sic 21.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 no nie!! ręce mi swędzą... żeby nie napisać, a raczej zapytać skąd masz taaakie schody?? są piękne .pisałeś cosik chyba o stolarzu, tak? jestem z okolic bialegostoku, więc jak stolarz też , to by było fajnie aha , zapomniałabym..śliczna pościel w waszej sypialni, po prostu czuddna..ajj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts