YEYO 22.09.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 no nie!! ręce mi swędzą... żeby nie napisać, a raczej zapytać skąd masz taaakie schody?? są piękne .pisałeś cosik chyba o stolarzu, tak? jestem z okolic bialegostoku, więc jak stolarz też , to by było fajnie aha , zapomniałabym..śliczna pościel w waszej sypialni, po prostu czuddna..ajj Pisałem : stolarz jest z Choroszczy pod Białymstokiem tel 0606640548 Następna osoba pisze o elewacji czy te fotki powyżej są niewidoczne: http://212.33.91.231/fotki/elewacja_ty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.12.2005 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 http://212.33.91.231/fotki/zima.jpghttp://212.33.91.231/fotki/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 19.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 YEYO - pieknie i nastrojowo u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.12.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 bardzo ładny dom i elewacje wnętrza też są piękne nieśmiało śmię się zapytac ile dotychczas wydałeś na dom i ogrodzenie i mam jeszcze jedno pytanie czy jest twój dziennik na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 20.12.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ŚLICZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_anna 20.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Pięknie i już świątecznie, zatem życzę wspaniałych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 świetne zdjęcia, super ogrodzenie. Czy mógłbyś napisac coś więcej na temat tego ogrodzenia ? I jeśli możesz to cenę za mb? Zyczę radosnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.12.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Sliczne wszystko , a kolor elewacji i dachowek poprostu piekny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 20.12.2005 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jeżeli chodzi o koszty to nie mam pojęcia ile wydałem i nie daltego, że mam kasy jak przysłowiowego lodu w Algerii tylko nigdy nie liczyłem i część prac wykonywaliśmy sami z małżonką. Jeżeli chodzi o ogrodzenie to: Koszt robocizny murarskiej 3000zł + materiały ok 3000zł z klinkierem CHR Koszt przęseł i bram to 270zł/mb profil 14 pełny, płaskownik gięty 2,5 cm, groty standard na profil kwadratowy + "obrączki" (nie wiem jak to się fachowo nazywa). W kosztach malowanie. Farba grafit struktura. Nie ma mojego dziennik na Forum - całkowity brak czasu. Dzięki wszystkim za życzenia i wam również Radosnych i Miłych Świąt !!!! PozdrB.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 20.12.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Yeyo Twoj domek jest cudny, a choineczka przesliczna. Z okazji swiat chcialam zyczyc Tobie i calej Twojej rodzince duzo radosci, szczescia i zdrowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Podoba mi się to co zbudowałeś, a i wyposażenie niczego.. Jak sprawdzają się te schody bez poręczy, pewnie nie bywają u Ciebie teściowie, a już napewno nie chcą odwiedzać poddasza. Najbardziej podoba mi się okno narożne. Czy nie posiada ono słupka murowanego, lub żelbetowego. Chyba nie widać wnętrza z tym oknem. Pozdrawiam tak trzymać. Ja dopiero tonę w papierach, budować zacznę chyba dopiero po wakacjach. Nie możesz wiedzieć ja Ci zazdroszczę, że już większość problemów masz za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 17.02.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam, bardzo podobają mi sie Twoje schody,jaka jest szerokość stopnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.02.2006 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ThxPoręcz będzie tylko na części górnej.Mmam już nawet koncepję jaka ale muszę znaleźć wykonawcę bo w oryginale chcą 1000zł mb z nierdzewki - zdziertwo. Sam zrobię tylko ktoś musi mi wygiąć rury w łuk. Okno narożne nie ma słupka ani żadnej podpory. Zdjęć wnętrza brak bo jeszcze nie wykończone. PozdrBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.02.2006 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam, bardzo podobają mi sie Twoje schody,jaka jest szerokość stopnia? Szerokość to 32 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Gratulacje piękny domek , a mówię to dlatego że ja wachałam się między twoim projektem a tym co widzisz obok ,a dlatego że mam wąską działkę . Tak masz super wykończony domek że zaczynam żałować wyboru mojego projektu HA HA !!!!! : :lol:cry: pozdrawiam barczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gekoz 13.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Bardzo nam sie podoba twój dom. Ponieważ jesteśmy na etapie wyboru materiału na pokrycie dachu zwróciliśmy szczególną uwge na twoją blachodachówkę. Czy móglibyśmy się dowiedzieć jakiej firmy jest ta blachodachówka? Pozdrowienia ze Śląska. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts