pawelex1987 05.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam! Czy ktoś z was korzystał z tego materiału? Chce postawić garaż 30 mk2 i podstawowe pytanie - czy będzie się w nim skraplać woda jak w blaszaku? Budynek nie będzie ogrzewany dodatkowo. Czy ktoś z was oriętował się jak to prawnie wygląda? (wydaje mi się że wystarczy zgłoszenie budowy bo to mały budynek, mam 1 hektar ziemi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 05.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 na garaż to raczej bez względu jaka powierzchnia - pozwolenie na budowęprzecież jakąś kratkę wentylacyjną możesz wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelex1987 05.05.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 A ta kratka coś pomoże? a co do pozwolenia to:"Liczba budynków gospodarczych nie może przekraczać dwóch na każde 500 m2 działki. Oczywiście powierzchnie zabudowy pod pojedynczy budynek nie sumują się i nie można bez pozwolenia postawić np. jednego o powierzchni 50 m2 zamiast dwóch o pow. 25 m2."Wydaje mi się że wystarczy zgłoszenie zamiaru budowy (chodzi mi tylko o najtańszą legalizację mojego obiektu budowlanego) - ewentualnie jak by robili problem to postawię 2 kontenery magazynowe z bramami uchylnymi bo to nie obiekty budowane i sumarycznie to samo tyle że nieco drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 24.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 i jak kolego udało się wybudować garaż z płyty warstwowej? jak wrażenia z obsługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts