bohusz 08.05.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 No bo wiesz Mistrzu zdrowie, humor i dobre samopoczucie to najważniejsze sprawy. Mając to można myśleć o innych sprawach, które nieraz zaskakująco dobrze się rozwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.05.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Jestem wyjątkowo wyluzowany i w szampańskim nastroju.. Właśnie uzyskałem pewne pozwolenia.. na które czekałem kilka miesięcy . W niedzielę to tylko pozwolenia od księdza . Rozwodzisz się !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 08.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) Jestem wyjątkowo wyluzowany i w szampańskim nastroju.. Właśnie uzyskałem pewne pozwolenia.. na które czekałem kilka miesięcy . No to.........G R A T U L A C J E !! http://manu.dogomania.pl/emot/zabawa.gif Edytowane 8 Maja 2011 przez bajanadjembe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 08.05.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Śliwowice będziemy mieli swoją .. paloną legalnie w R.Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts