pastorek23 05.05.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam. Co doradzicie mi mam teraz podiąć decyzje jakie ogrzewanie założyć w domu 150m2 z płaskim dachem. Gazowe czy ciepłociąg ? Co do przyłącza taniej wychodzi gazowe ale nie wiem jak to wychodzi podczas użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 05.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 jaki ciepłociąg? jakie ceny ma ta kotłownia? będziesz miał ten ciepłociąg spięty przez wymiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastorek23 05.05.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ciepłociąg to znaczy "Ostrowski Zakład Ciepłowniczy" http://www.ozc.ostrow-wielkopolski.pl/index.php?show=ceny_ciepla Co do tego wymiennika to nie bardzo jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 05.05.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 nie wiem nic na temat tej ciepłowni, pytaj sąsiadów który korzystają i ich usług, wymiennik to takie coś co łączy twoją instalację z instalacją ciepłowni wygląda jak piec ale są rożne rodzaje jedne bardzo proste inne bardziej skomplikowane dające więcej możliwości sterowania ciepłem dla twojego domu, standardowo energia cieplna z ciepłowni jest tańsza od gazu ale w niektórych ciepłowniach są różne dodatkowe opłaty trzeba to wszystko posprawdzać i dopiero wtedy podjąć decyzję, niema w tym przypadku złotej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts