corda 05.05.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Zapraszam do komentowania mojego dziennika budowy:) Liczę na Waszą pomoc, radę i konstruktywną krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniuta81 07.05.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Gratuluję odwagi przebudowy. Lubię takie tematy. Moglibyście wrzucić rzuty budynku przed i po przebudowie? Trzymam kciuki i mocno kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corda 07.05.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dziękuję bardzo:) I witam serdecznie:) Przebudowa była jedynym wyjściem, by dom był funkcjonalny. Faktem jest, że przysporzyło to sporo kłopotów, ale warto było powalczyć Będziemy mieli własny domek, z zupełnie wystarczającym dla nas metrażem, a jednocześnie będziemy całkiem niedaleko rodzinki:) Dla nas rozwiązanie idealne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 10.05.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Ja tez poprosze o rzuty przedi po jezeli macie , jestem przed przebudowa, tylko ja musze dobudowac prawie drugi taki sam dom i ten temat bardzo mnie interesuje. Trzymam kciuki i będę śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniuta81 10.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Przykro mi z powodu okien oby sie wyjaśniło jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corda 10.05.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 lasvegas Muszę zapytać Teścia, bo moje rzuty są tak porysowane, że w niczym nie przypominają pierwotnej wersji:) Nad przebudową myśleliśmy od ponad trzech lat i pomysłów było naprawdę wiele:) Jak tylko uda mi się je zdobyć, wrzucę do dziennika:) Pozdrawiam i również trzymam kciuki za powodzenie budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts