SAVAGE7 06.05.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 "czy u twojego syna na głowie jawi się żel?" tu jest jeszcze ciekawiej. "czy słuchasz ostrej muzyki rockowej? czy grałeś w pokemony?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 07.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 "czy u twojego syna na głowie jawi się żel?" to teraz spryskują z samolotów żelem ? ? ? ? ? ? odważnie jadą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.05.2011 03:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) jak widzisz każda bajeczka znajdzie swoich wyznawców. tylko niektóre bajeczki niezręcznie krytykować... prawda? ? ? Edytowane 8 Maja 2011 przez SAVAGE7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.05.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Nawet nie wiemy a naszymi dziećmi diabeł sie interesuje Rozumiem, ze wnukami juz nie! Całe moje szczęście. Moje dzieci są po trzydziestce, niech se same diabła pilnują. A jeśli chodzi o pokemony, to czysta prawda. To diabelstwo, a ile kasy napędziło producentom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.05.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 pokemony, to czysta prawda. To diabelstwo, a ile kasy napędziło producentom... nooo... coca cola i tel. komórkowe też hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 nooo... coca cola i tel. komórkowe też hehe. nie ...dol. Colę można wypić, a przez telefon pogadać co najmniej. Więc jakiś sens to ma. Natomiast za cholerę nie mogę zobaczyć sensu w trenowaniu pokemonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.05.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 nie ...dol. Colę można wypić, a przez telefon pogadać co najmniej. Więc jakiś sens to ma. Natomiast za cholerę nie mogę zobaczyć sensu w trenowaniu pokemonów. Pokemony paradoksalnie mogą być ostatnią deską ratunku dla rodziców z którymi bachory robią co chcą . Nie wyniesiesz śmieci ? Szlaban na pokemony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Pokemony paradoksalnie mogą być ostatnią deską ratunku dla rodziców z którymi bachory robią co chcą . Nie wyniesiesz śmieci ? Szlaban na pokemony ! ... no może być jeszce "szlaban" na "colę z rumem" i na "komórę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 10.05.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wczoraj byłem pod Wawą i widziałem jak pryskali !piękne cztery smugi za samolotem....co za widok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 10.05.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 4 smugi powiadasz... no to g..o widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 11.05.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 wczoraj byłem pod Wawą i widziałem jak pryskali ! piękne cztery smugi za samolotem.... co za widok.... 4 smugi powiadasz... no to g..o widziałeś Szanowny kolego, g... to w toalecie pływa. Ta substancja podczas pryskania nazywa się nawóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.05.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ta substancja podczas pryskania nazywa się nawóz. Jak zadawana z samolotu to chyba nalot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.05.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Szanowny kolego, g... to w toalecie pływa. Ta substancja podczas pryskania nazywa się nawóz. nieeee kolego. dokładnie wiem co piszę. pan boho i tak nie tego nie rozróżnia a tak na marginesie nie o nawozie chyba była mowa... no ale to trza by sie zapytać pana boho co artysta miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.05.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Nareszcie zrozumiałem , czemu ten świat taki gówniany się ostatnio zrobił... Ale jakby zamiast gówna, colę z rumem zaczęli dozować odgórnie? No nie ,głupi pomysł. Bo tylko pokemony by mi zostały ,by miećwpływ na bachory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 11.05.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Jak zadawana z samolotu to chyba nalot? Hmm, interesujące. A jak nazwiesz taką dawkowaną rozrzutnikiem. Albo, tradycyjnie, widłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.05.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Jak z rozrzutnika to chyba narzut;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 no i się strasznie rozrzutny wątek zrobił,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.05.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 no i się strasznie rozrzutny wątek zrobił,,, czasy, panie, takie. Czasy!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 27.05.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 A to nie przypadkiem kontrowersyjny ks. Piotr Natanek, przed którym ostrzega nawet kuriahttp://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9675258,Kuria_ostrzega_przed_dzialalnoscia_ks__Natanka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.05.2011 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 noooo... to tak jakby komendant policji ostrzegał społeczeństwo przed swoim podwładnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts