Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 639
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czekam na info na priv...... odrzuciłem orlańskiego....... a kostrzewa nawet do mnie na e-maila nie odpisała.......a rozmawianie z ich przedstawicielem nie przebiegło po mojej myśli..... chyba już mają za dużo zamówień,albo za mało :p (!)

Wójtala jesteś z Żor? hmnnnnn mam trochę km......... jak długo masz urządzenie? w lato podgrzewasz CWU? daj znać.

Tak, jestem z Żor. Kocioł użytkuje od 2 lat. Odsyłam do 14 strony tego tematu, masz tam obszerniejszy post dotyczący samego kotła i użytkowania. Kontakt zostawiłem Ci na PW. ;)

hmmm firma lazar zmieniła taktyktę??? coś mi sie tak wydaje.....
|

haha ubaw po pachy...... proszę kolego się już lepiej nie wypowiadaj to co miałeś już napisać.... napisałeś - czyli NIC, więc wstydu oszczędź.

Nie wnosisz nic do tematu, to nie potrzebnie zajmujesz posty na tym forum

Edytowane przez imperatore

hehe dobry gość z ciebie co mnie obchodzą twoje posty? Skoro w życiu przy kotle Lazara czy kostrzewy nie stałeś...... jesteś zwykłym pozorantem który nic nie wnosi do tematu.

Czytałem że VLD nazwał cie pogromcą marketingu..... chyba lekko przesadził ..... czytałem wszystkie posty w tym wątku i ostatnio przejrzałem sobie tylko twoje ....... nie piszesz nic sensownego gościu......więc to ty chyba jesteś marketingowcem w jakiejś firmie z pleszewa.....:sick:

Nie chce mi się tam nikogo bronić ale jedną rzecz Ci napiszę...... jeden gość napisał na forum, że ma problem z kotłem użytkownik mebs...... z tego co wyczytałem to serwis stawiał się na każde jego wezwanie......... kto jeszcze napisał, że miał problem z serwisem??? Skończ te swoje pupilistyczne wpisy i napisz coś sensownego albo lepsza rada weź ten swój PLESZEWSKI SYF na targ i tam ludziom wciskaj chwytliwe hasła......

Śmiać mi się z ciebie chce...... myśl dalej, że próbuje naprawić opinie o lazarze,,,,,,, jak to mówią róbta co chceta :p

Ciekawy jestem skąd ty wiesz jak tak naprawdę było w tej sprawie z mebsem? hmnnnn jasnowidz......

A to jaki ja kocioł wybiorę to zależy ode mnie a nie od twoich gówno dających wpisów....

Piotrek daj sobie spokój, już takich mądrali wszystko wiedzących było trochę na forum. Zmieni za jakiś czas nick i będzie szlochał do rękawa co teraz robić.

Pamiętasz ? nie tak dawno był taki co w przerwie między zajęciami chciał rozpracować soft do eCoala nad którym pracowała ekipa inżynierów i programistów prawie przez 3 lata. Też już chłopa nie ma.

Podyskutować z Tobą kolego Imperatorze to ja na razie nie mam o czym, jesteś młodym i zarozumiałym człowiekiem jak sądzę po Twoich wpisach, taki forumowy wiraszka.

Piotrka42 zdarzyło mi się poznać na targach, u producentów sterowań a nawet w Instytucie Chemicznej Przeróbki Węgla w Zabrzu, że takiego autorytetu jak Ty tam nie zaproszono. Może w ten weekend spotkamy się w na spotkaniu w Kutnie w firmie Elektro-System, wiem że Piotrka tam również zaproszono a Ciebie ?

Napisz coś chociaż po dwóch czy trzech sezonach grzewczych to może pogadamy.

Na razie.

..... jeden gość napisał na forum, że ma problem z kotłem użytkownik mebs...... z tego co wyczytałem to serwis stawiał się na każde jego wezwanie......... kto jeszcze napisał, że miał problem z serwisem???.....

A tu się z kolegą nie zgodzę...serwis nie przyjeżdżał na każde wezwanie, a nawet jak się zjawiał to przyjeżdżala ekipa ktora nie za bardzo wiedziała o co chodzi....powtarzamm raz jeszcze, Lazar wypuścił produkt, który był kompletnie nie sprawdzony i to ich przerosło....

mocno zastanawiające jest twoje zachowanie kol inperatore

niby chcesz kupić kocioł na pelet, ale tak naprawdę go nie potrzebujesz, bo masz nieduży mowy dom z instalacją gazową.

Do tego twoje posty i ich treść raczej plasują cie nie wśród kupujących, tylko raczej sprzedających.

niby chcesz kupić kocioł na pelet, ale tak naprawdę go nie potrzebujesz, bo masz nieduży mowy dom z instalacją gazową.

Do tego twoje posty i ich treść raczej plasują cie nie wśród kupujących, tylko raczej sprzedających.

To chyba Imperator Lazar.... a taki ciemny bo czyścił swój kociołek :)

I Ty widzę to samo zauważyłeś :)

Chcą się wybielić ponad biel zamiast wziąć się do roboty i zadbać o to żeby ludzie mieli pożytek z tego za co zapłacili nie małe pieniądze.

Panie Pawle Pan też chyba nie czyta ze zrozumieniem....... nie wiem jak było w twoim przypadku..... opisałem przypadek mebsa.

Ty jako użytkownik kotła powiedz co u niego słychać.....??

Czytam ze zrozumieniem...Mebs miał od początku jaja z kotłem a serwis nie zawsze miał zamiar przybywać ( a przecież powinien )...u mnie gdyby nie chłopak, ktory to montował to też bym czekał tygodniami na pomoc....a obecnie kocioł pracuje chwilowo bez problemów, we wrześniu będę go czyścił, wtedy powiem więcej....

Ale co to ma do rzeczy ile czekałem na nie ...mój instalator dał mi znać jak kociołek był u niego na warsztacie, po czym zapłaciłem ( to był bodajże czerwiec 2011 ) a we wrześniu 2011 urządzenie zostało zamontowane. A od połowy listopada do tak gdzieś połowy lutego kocioł wariował a serwis miał to gdzieś ( no nie raz w połowie grudnia się zjawili )....gdyby nie instalator i jego baaaaarrrddzzzzooooo częste wizyty to bym miał cholerny problem z kotłem...