zone 04.03.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 czy ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 04.03.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 chyba niewielu na to stac choc mnie sie podobaja myslisz o jakis konkretych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 04.03.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ja mam! Mąż mi robi Nawet lepsze, bo z litych egzotyków a nie z forniru Pukam palcem w katalog i już po paru miesiącach mam. P.S. Jak rozumiecie ich katalogowe sformułowanie cena łóżka bez ramy i materaca? Mnie ono zawsze rozśmiesza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 04.03.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 BoConcept http://emots.gpbb.net/Zdziwko.gif http://emots.gpbb.net/Szczeka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 05.03.2004 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 M podobają się ich zestawy wypoczynkowe (kanapy, fotele) oraz stoły z krzesłami. Fakt, że mają pewne niedociągniecia, ale są w moim stylu. Może macie jakieś namiary na inne firmy, które są podobne do tych z Bo- conceptu?Jeśli chodzi o ceny, to nie wiem czy sa one drogie, czy tanie po ostsatnim rekonesansie mebli np. Swarzędza, czy kelra.... ci to mają dopiero ceny z kosmosu! Aniu, a Twój mąż, robi meble także prywatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Jakieś pięć lat temu kupiłam kilka mebli tej firmy, jestem zadowolona. O cenach wolę nie dyskutować , nas powaliły z nóg. Postanowiliśmy zrobić sobie jednak małą przyjemność. Wpadam czasami do warszawskiego sklepu, lubię ten klimat więc czasami zakupię jakieś dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 05.03.2004 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Cudka, a jakie konkretnie kupiłas? (jeśli moższ zdradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Kupiliśmy stolik pod telewizor, bufet i witrynkę (Xilo). Stół i krzesła dobraliśmy innej firmy( finanse), resztę mebli również. Jedynym problemem pięć lat temu ( nie wiem jak teraz) było strasznie długie czekanie na realizacje zamówienia. Do nas akurat dojechało na dodatek rozkompletowane, więc znowu czekalismy na brakujące części. Zaznaczam to było 5 lat temu , jeszcze nie było sieci sklepów tej firmy, my kupowaliśmy od jakiegoś indywidualnego przedstawiciela handlowego. Poza tym jeżeli komuś ten styl odpowiada ( jak również cena) mebelki polecam. Nic się z nimi nie dzieje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts