zbynek001 06.05.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witam,W moim MPZP mam paragraf, że na działce muszę zapewnić dwa miejsca parkingowe. Mam dość małą działkę 8 ar. Szukałem informacji, że w muszą zostać zachowane odległości 7m od okien i 3m od granicy działki. Jeszcze jakby miała dojść szerokość samego miejsca parkingowego to już zupełnie nie zmieszczę domu. Te odległości bardzo ograniczają mi możliwość zagospodarowania działki. Czy można to jakoś obejść, macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? Jedna z sąsiadujących działek jest zabudowana i dom sąsiada jest ponad 10 m od granicy to może mógłbym te miejsca postawić w granicy, nie wiem...Dziękuje za porady ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.05.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?13318-Decyzje-o-warunkach-zabudowy-i-plany-pomog%C4%99-!!!&p=4715224#post4715224W tym wątku znajdziesz osoby, które będą potrafiły/spróbują odpowiedzieć na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 10.05.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Sprawdź czy te dwa miejsca mogą być w garażu... Może po prostu wystarczy wybudować garaż na 2 samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts