probnikmal 07.05.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 dom nowowybudowanypotrezbuje ekipy do wykończeniado położenia płytki, parkietdo pomalowania ścianydo instalacji i montażu cała łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwira123 29.07.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Bez problemu znajda Panu kogoś przez fachman24. Kiedyś nie miałam czasu i cierpliwości na poszukiwania a potrzebowałam fachowca. Pierwszy raz skorzystałam z takiego portalu bo jakoś nie miałam wcześniej do tego zaufania ale rzeczywiście to działa. Z fachowca byłam zadowolona. Nic nie musiałam za to zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 30.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Proszę o więcej szczegółów na maila [email protected]. Najlepiej projekt i wstępny opis prac lub wizualizację. Zrobię wycenę. Trochę nie moje rejony, ale na pomorzu robił będę duże zlecenie więc suma sumarum dlaczego mniejszego mam nie zrobić Pozdrawiam Łukasz Chmielewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts