daniel73 08.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Witam,rok temu miałem położony w nowym mieszkaniu parkiet dębowy. Polakierowano go lakierem wodnym. Pięknie wyglądał. Niestety od miesiąca pojawiają mi sie na parkiecie łuszczące sie grudki oraz brązowawe nacieki.. Ale tylko w okolicach przysciennych i rogach. Jaka może byc tego przyczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 11.05.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witam, rok temu miałem położony w nowym mieszkaniu parkiet dębowy. Polakierowano go lakierem wodnym. Pięknie wyglądał. Niestety od miesiąca pojawiają mi sie na parkiecie łuszczące sie grudki oraz brązowawe nacieki. Ale tylko w okolicach przysciennych i rogach. Jaka może byc tego przyczyna?? Czy te nacieki dają się zmyć, zetrzeć? Jak wyglądają listwy w tych miejscach, sprawdź od spodu? Prawdopodobnie masz wilgotne ściany w tych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts