pelargonia 08.05.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 WitamMam w projekcie garaż dostawiony do domu. Przy kącie dachu 22 stopnie nie chcę inwestować w strych nad garażem - będzie bardzo nisko.Myślałam o drewnianym stropie - tylko tyle, by rozłożyć ocieplenie. Czy w tej sytuacji da radę zamontować bramę segmentową ? Nad domem mam strop teriva, szkoda kasy, by inwestować w betonowy strop nad garażem. A może martwię się na wyrost ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 08.05.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 da się zamontować bez przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maruun2 23.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 To zależy. drewno niestety skrzypi i nigdy nie bedzie tak trwałe jak beton. Proponuje zainwestować w terivę z konbetu, to nie jest duża różnica, a warto bo potem nie bedziesz sie martwił.. tym bardziej ze chodzi o dobro samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts