Gość esus 04.03.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 mam problem.chcialbym oprzec pustaki stropowe wprost na belce stalowej (dwuteownik 220) i nie wiem czy mozna to zrobic. belka stalowa dana jest pod slup drewniany. zwykle kiedy stosuje belki stalowe daje po obu jej stronach standardowe belki zelbetowe i na nich opieram pustaki, zalewacjac wszytsko betonem. w tym przypadku przeszkadza mi komin. moge oczywiscie odsunac sie od komina, ale w ten czas slup drewniany nie bedzie mi sie chowac w scianie, a na to nie moge sobie pozwolic. dzieki za radyjesli jakas bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Chetnie zobaczylbym jakies rysunki Twojego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts