Mikolaj5 08.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Witam,Czy możecie polecić jakiegoś architekta do projektu nowoczesnego domu pasywnego? Ekipę która jest w stanie zrealizować, staranne wykonanie takiego budynku?Okolice Warszawy.Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maruun2 18.05.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 ee w ogole mi sie nie podobają... nie chcialbym tyle szkla, to duzy koszt w przypadku zniszczenia a poza tym... cenie sobie moja prywatnosc )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.05.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 WitamMam zwartą, bojowo nastawioną ekipę.PozdrawiamJurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 22.05.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 ee w ogole mi sie nie podobają... nie chcialbym tyle szkla, to duzy koszt w przypadku zniszczenia a poza tym... cenie sobie moja prywatnosc )) Eee to po co ci pasywny bo jest cool? Pasywny bez dużych zysków solarnych to tylko na równiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 08.06.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 kolejna wypowiedz Pani na forum muratora reklamująca Lipińskich ... nie lubimy reklam!!! co do tej formy mogę tylko powiedzieć tyle - sam projekt to nie wszystko - jest jeszcze odpowiedzialność za niego, za realizacje oraz efekt końcowygdy ja szukałem projektu rozmawiałem również z ta firmą - powiedzieli tylko TYLE: my sprzedajemy tylko projekty - Pan musi znaleźć ekipę która taki dom panu wybuduje .... dla mnie porażka - nawet nie potrafili mi kogoś polecić .... jeśli chcesz powierzyć wykonanie 1 firmie od A-Z to jest kilka takich w Polsce - w Warszawie np firma _____ (są z Lublina ale działają tez w Warszawie - nazwa firmy na PRV) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts