monika i lukasz 09.05.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ktoś słyszał o firmie? Bedę wdzięczna za wszystki opinie. Współczynnik przenikania ciepła 0,040 lub 0,031 w zależności od wersji. Interesuje się, bo mam dobrą cenę. Ale nie znam producenta, może ktoś ma u siebie taki styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_K 29.05.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dołączam się do prośby moniki, mam ten sam problem - wybór styropianu - i znalazłam polstyr, ale niektórzy piszą, że jest miękki? Czy ktoś z was go stosował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 29.05.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Ja go stosowałem ale na garaż, powiem tak miękki, wątpię czy ma te parametry co piszą. Nie polecam lepiej dołożyć i kupić Austrotherm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts