justkaaa 09.05.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mam poważny problem z parkietem przy oknach balkonowych na piętrze. Za jednym oknem jest balkon a za drugim tylko barierka i wykończenie parapetem klinkierowym. Przy obu tych oknach rozsycha i rozłazi mi się parkiet-przy tym z balkonem bardziej a przy tym z barierką mniej. Parkiet ułożony na wiosnę rok temu. Na parterze tez mam okna balkonowe i tez jest przy nich parkiet, tyle, ze gotowy, ale tam jest wszystko ok. Co może być tego przyczyną? Czy to parkieciarz coś źle zrobił czy montaż okien jest nie właściwy, czy jeszcze coś innego? Co z tym można zrobić bo te szpary się powiększają i coraz więcej rzędów klepek zaczyna się tak rozłazić.http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-05/ab82e059.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 09.05.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 a płyta balkonowa jest ocieplona? i czy dobrze jest zaizolowany parapet pod dużym oknem z barierką (portfenetr)? powodem może być zła izolacja ciepla płyty balkonu i porapetu pod portfenetrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 09.05.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Wszystko zaizolowane, i płyta balkonowa z każdej strony i parapet też. Posadzka na balkonie nie jest jeszcze wykończona, czyli jest sama wylewka ale to chyba nie jest przyczyna. Czy u nikogo takie rozchodzenie sie parkietu nie wystapiło? Tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts