Reno 04.03.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 chcę zrobić ogrodzenie z desek drewnianych, a ponieważ jest tego trochę (ok. 200 mb) chciałabym się dowiedzieć ile mogę zapłacić za kubik drewna, żeby jeszcze na chałupkę wystarczyło... ogrodzić się muszę, bo potrzebę prywatności mam ogromną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susel 13.05.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 500 zł / m 3 na podkarpaciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 14.05.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Za mało danych podałeś . Kubik czego - olchy, dębu, brzozy, czy sosny? Cena w lesie czy na tartaku? Sam będziesz przecierał czy chcesz gotowe deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 16.05.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Kubik przetartych desek ok 500-550 ZLP.A jak chcesz gotowe sztachety, to nieco drożej.Ale generalnie zgadzam się z Redwaldem - za mało danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 17.05.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 a powiedzcie mi Wy, bardziej doswiadczeni, jakie deski mam zamówić i gdzie - w lesie w tartaku itd itp no i ile za nie dać żeby nie przepłacić chciałbym aby najpierw posłużyły do budowy szalunków do ścian fundamentowych, następnie do deskowania stropu a ostatecznie pewnie skończą na dachu jako deskowanie pod papą hmmm chyba grubość min 3cm co? ale gatunek drewna to już pojęcia nie mam - pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 17.05.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Myślę, że starczy zwykła tarcica - deski calowe - 500-550 za kubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts