rychuka 09.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam. Kupiłem materiały z dostawą. Teraz gdy chce by mi je dostarczono dostawca wymyślił, że nie wyda mi ich na płytę (poddasze, płyta wylana 3 tygodnie temu, nie rozstęplowana) bo ponoć jakieś prawo tego zabrania i on i kierowca mogli by za to zapłacić kary :/. Googlałem trochę i nie znalazłem nic na ten temat. Ktoś z Was o czymś takim słyszał czy może dostawca liczy na jakąś ekstra kasę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirma 10.05.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Nie wiem czy HDS jest dostosowany do tego typu rozładunku - podnoszenie do góry. Osobiście nie spotkałem się z tego typu problemem na żadnym składzie. Mi chcieli już po tygodniu ładować towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 10.05.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 może i jest jakieś prawo i trafił się akurat "stosowacz" do niego ale prędzej uwierzę że HDS mają "po wuju" i wyżej pępka nie podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 10.05.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U mnie było coś podobnego. Szef ekipy musiał dać "na piwo" aby kierowca skłonił ku jego życzeniom i ominął jakieś przepisy - jakie - nie mam już dziś pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 10.05.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U nas tez przy zakupie pustaków powiedziano, że kierowca ich nie rozładuje na stropie, a jeśli byśmy chcieli je rozładowac na stropie to trzeba podpisac specjalne oświadczenie, że jest to robione na moja odpowiedzialność. Jednak podczas dostawy kierowca nie robił żadnych problemów i rozładował tam gdzie chciała ekipa, czyli na stropie, bez podpisywania oświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 12.05.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Mój dostawca z dużej hurtowni, w której kupuję większość materiałów, nie robił z wyładunkiem na płytę żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts