zorby 10.05.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 witam zastanawiam sie nad zakupem foli lustrzanej naklejanej na okna dachowe - teraz akurat w promocji w lidlu jest takie cos - http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_18632.htm ktos to stosował daje to cos? czy mocno przyciemnia szybę??? nie chciałbym żeby w pochmurne dni zrobiło się w pokojach za ciemno Z góry dzieki za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 26.05.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Jeśli jest to folia wewnętrzna to moim zdaniem nie warto w to wchodzić, bo może narobić szkód (szyba może pęknąć!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 26.05.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Jeśli jest to folia wewnętrzna to moim zdaniem nie warto w to wchodzić, bo może narobić szkód (szyba może pęknąć!) a to niby dlaczego ??? Jeszcze takiej bzdury nie słyszalem... Zorby jak chcesz naklejać folię na okna w domu to nie kupuj w Lidlu jakiegoś chińskiego szajsu, który zacznie ci się po roku łuszczyć i odchodzić kawałkami... Później nie wiadmo jak to zerwać. Do takich zastosowań najlepsze sa folie firmy 3M npcos takiego: 3M™Silver 20 FOLIA LUSTRZANA REFLEKSYJNA FOLIA OKIENNA 3M 7 lat gwarancjize nic się nie stanie ... choc oklejanie okien w domu uwazam za lekka fanaberię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 28.05.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 No Browar piwko mózg przeżarło?Po naklejeniu folii wewnątrz na szybie zespolonej wzrasta temperatura tejże szyby co może choć oczywiście nie musi spowodować pęknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gramak 19.01.2017 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja tam mam na oknach takie folie przeciwsłoneczne i jakoś nic mi nie pęka, a wręcz spisuje się wyśmienicie, więc nie bardzo wiem czemu mówisz o takich rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.01.2017 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Masz założone takie folie od wewnętrznej czy od zewnętrznej strony okna? (szyb) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts