artecc 10.05.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 witam, za niedługi czas stanę przed wyzwaniem jakim jest wykończenie łazienki. zastanawiam się nad sposobem wykonania półki obudowanej glazurą nad wanną. znalazłem coś takiego w necie. ale to nie do końca to czego szukam, ponieważ w moim projekcie potrzebuję półki narożnej o boku 40x40cm. zasugerowałem się tą gotową półką i zastanawiam się czy można wykonać ją samemu z bloczków Ytong mocowanych na zaprawę klejową i na kołkach szybkiego montażu do ściany. czy może mi ktoś doradzić czy to dobry sposób? a jeśli nie to wskazać jakąś alternatywęzmierzam te Ytongi zabezpieczyć folia w płynie + taśmy Sopro. czy to jest wystarczające? proszę o uwagi na ten temat dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 10.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Do takich polek używam zazwyczaj gk na profilu ud-30 . Na to grunt , folia w płynie + taśma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 11.05.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wpuściłem dwa pręty w ścianę.Zrobiłem prowizoryczną formę z blachy i listew,czyli dostawiona blacha do ściany pod prętami i trzy listwy na wymiar półki.Zalałem betonem a jak zastygło okafelkowałem.Półka grubości ok.5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts