Gość 24.01.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 gdy wyciągnę rękęczego dotknę w ciemnościotaczającej to miejsce? czy moje ramię cofnie sięnapotkawszy chłódzimowego powietrza? czy poczuję pod palcamimiękki dotyk dłonicieplejszej niż moja? kto bedzie wtedy na tym miejscu skąd do mnie mówisz? Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 24.01.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 25.01.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 26.01.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 28.01.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 „Owocowa uczta” Gdy mnie położysz na półmiskuw charakterze słodkiego deseruucichnę, oddech wstrzymamby ciszy nie zmącić nawet szmerem szmeru I będę smakowała malinowojeżynowo, poziomkowo i truskawkowoTylko oczy mi zogromniejąi ściemnieją złoto-turkusowo(...)I obudzą się ogrody rojem motylibrzękiem pszczół i ptaków świergotemnad półmiskiem owoców pochylonybędziesz cichym serca łomotem... (fragmenty wiersza Emki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 ONA..... słodko pachnącawilgotnym ciepłemsłuchanabezwładnym krótkim oddechempatrzącadotykiem bezwzrocznie muskającymbłądzącymi dłońmicierpliwie szukającymi czegoś na skórzebłyszczącymi oczamiskrywanymipod mokrymi rzęsamiustami nęcącymi przepaściąbez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 01.02.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Podaj mi rękę, a poprowadzę Ciebie do marzeń gorących... splątanych w jedność. Potem zatrzymasz mnie w dłoniach jak poranną mgłę znad jeziora, jak nić babiego lata skrzącą się w promieniach pierwszego, jesiennego słońca, jak nadzieję... jak oczekiwanie... jak miłość... i jak spokój, kiedy wtulona w Ciebie zasnę szczęśliwa ... marline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 02.02.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 nachylam się nad tobą odurza mniezapach twych włosóww których zanurzonybadam z bliskakolor i miękkośćkażdego kosmyka zatyka mi dech w piersiachwidok na jaki spoglądamukradkiemby nie wystraszyćby nie zapomnieć ...... przytulonynie widzę już nicpoza głębiątwych oczupowoli i miękkozakrywanychpowiekami otwórz je proszęoto jestem dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 03.02.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 05.02.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 ustamipowoli przesuwampo policzkuślimak przyglądający siętej wędrówceśmieje się do rozpuku chwila wahaniaczy objąć wargamikrawędź brody(niemożliwa miękkość twej szyi)czy dokonać próbyzdobyciarzęs i brwia może wędrówkaw stronę uchaniosąc słowajedynecicheto nawet nie szeptto ciszadźwięcząca wśród zagłębieńmałżo-winykusząca płatkiemzdobnym kolczykiem przed zachodem słońcadotrę tamzajrzęby się przekonaćco jest za uchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Krzysztof Kiljański i Kayah PRÓCZ CIEBIE...NIC Świat szybki jak młody wiatr Pędzi co tchu I nie ma czasu na miłość już Więc proszę Cię blisko bądż Kochaj mnie, trwaj przy mnie bo Wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń..stały ląd Żyj z całych sił Życie tli się płomieniem co Wątły i łatwo zagasić go Więc proszę Cię blisko bądż Kochaj mnie,trwaj przy mnie bo Wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń...stały ląd Co los chce dać lub zabrać mi Dzis oprócz Ciebie, wiem, nie mam nic Więc blisko bądź i kochaj mnie Trwaj przy mnie bo Wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń...stały ląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 jak opowiedzieć ci o złotych wrotach?jakich słów użyć, byś pojęła?czy potrafisz wysłuchać mnie do końca?co czujesz gdy czytasz te słowa? dotknij wiersza dłońmijakbyś dotykała mniezamkniętego w literachobejmij najczulejdotykiempokaż że chcesz...że pragniesznajbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 07.02.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 07.02.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 popłyńmy więcku brzegomgdzie nie ma pytańsą tylko odpowiedzi weź mój owocw swe dłoniesłuchaj jak ciszą krzyczędo ciebiecodziennie głośniej popłyńmy ku brzegomgdzie nie ma zadziwieńsą tylko potwierdzeniaże tak...że nigdy... a przed naminieboa za naminicjuż nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ret 08.02.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts