Gość fairytale 18.05.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 GRA - Maciej Pinkwart wygrywasz z niebem i trawąkolorem oczuwygrywasz z kwiatem i wodągładkością skórywygrywasz z motylem i wiatremdelikatnością dotykuwygrywasz z ogniem i słońcemmuśnięciem wargwygrywasz z halnym i burząjednym spojrzeniemwygrywasz z całym światemmoje myśliwygrywasz ze mnąmoje życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Na młodość muzyka: Grzegorz Turnausłowa: Grzegorz Turnau Znów nie mam kawy, ani psaW pokoju mrok, za oknem mgła.Ty sobie poszłaś - jestem sam,i licho wiekiedy wrócisz,a mniejuż się nie chce spać... Więc idź gdzie chcesz -do diabła idź.Mój humor podłyto moja jest rzecz -czasem muszę być złyna młodość, na deszcze, na ciebie,na teatr i na niespełnienie,pozory mądrości i to, czego nie wiem,na każde twoje milczenie. Bo z takiej złości - nie wiem jak -wynika akord, czasem dwa,i wtedy przyjaciela mam,co w czarno-białym smokinguna trzy-czwartedzieli tę złośći z nim pogadać mogę, ażty cicho wejdziesz,powiesisz gdzieś płaszczi lekarstwo mi daszna młodość, na deszcze, na ciebie,na teatr i na niespełnienie,pozory mądrości i to, czego nie wiem,na każde twoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość nic 04.06.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Małgorzata Hillar Rozmowa oczu Bezdomni z niespełnioną pieszczotąwśród obojętnych stolików i ludziBiedniejsi o ławkępod zielonym drzewemktórą zabrał mrózPłonącymi oczamimówimy sobie rzeczynieogarnięte słowemZanurzam się w mowie Twych oczujak trzmiel kosmatywe wrzosieCzuję jak pęcznieją wargia spragnione palcerąk miłych szukająJak bezwolnieje ciałoi nie broni oczom Twoimrozbierać sukien które dzieląTulisz mnie nagąkasztanami żrenicNie zasłaniaj oczuprosiszLecz oczy mojerozpalone pieszczotąsą jak płomienieJeżeli ich nie zasłoniępodpalątych ludzi obojętnychWtedy zobaczą, żejestem nagai spojrzeniempierśustom Twoim podajęjak jabłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ogienek 05.06.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 *** zawisłaś krzyżem na moich ramionach słodkim jarzmem się stając na każdy dzień, wszystkie noce łagodnie cię całuję układam na posłaniu z płatków kwiatów twój zapach drażni moje zmysły przenikam cię dotykiem dotykam spojrzeniem odpowiadasz spazmem nagłego westchnienia zawisłam krzyżem na twoich ramionach... tylko nasze szepty bezsłowne błagania ciche wspólne trwanie... *** jesteś... to wszystko, lecz wszystko to za mało nie ma słów... jest tylko cisza między nami suma gestów i spojrzeń dotyków i pieszczot akty strzeliste rozkoszy ... gdy mówimy, milcząc... *** tańczę z tobą w rozświetlonym pokoju w pełnym blasku słońca... czuję cię w sobie, jestem w tobie wirujemy w rytm swoich oddechów próbując różnych figur... zanim cię dotknę naprawdę ocieramy się o siebie jak kotki... [Kasandra] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Przyjedziesz metrem - Róże Europy Niektóre dziewczyny z bogatych domów Bywają drewniane zimne w rozmowie Obok szminek noszą telefony Ciekawie na nie patrzę Jak na bitwę pod Monte Cassino Wybuch granatu najlepiej je ocenia Nie lubię takich dziewcząt Za chwilę niebo spuści deszcz Ty przyjedziesz metrem właśnie dziś Dzień kolejny dla mnie jedyny sens Ma tylko wtedy gdy jesteś Ty Czekając na Ciebie Spojrzenia lalek kwadratowe widzę są beznadziejne Przyjedź szybciej Niektóre dziewczyny te mało twórcze Niemodnie kopiują gwiazdy filmowe Każdy szczegół noszą nieudolnie Ciekawie na nie patrzę dynamiczne ich usta płonące Rosną ambitnie czy to może podniecać Nie lubię takich dziewcząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Erotyk Dla NastępcyBohdan Urbankowski I Przeprowadź ją przez pokójniby ścieżką wśród lasuna stolezapal różędobrą jak nocna lampka Potemrozbieraj ją delikatniez obronnych gorsetówz zaciśnięcia rąkdrżenia ramion ...Otul szeptem. A jeśli kiedyśwybiegnie nagle z pokojubiegnij za niąnie pozwólukryj jej twarzw swych wielkich rękachmów słowadużo słówte wszystkiektórych ja zapomniałemktórych się wstydziłem Proszę ciętyktórego nienawidzęktóry przyjdziesz po mnieby z jej drobnych piersizdrapać ślady mych rąkrozchylić jej kolanaproszę ciębądź dla niej dobry II Nie wieszże będziesz kochał mnieże powie ci słowawypróbowane ze mnąże w jej włosachpoczujesz mój oddechna jej brzuchunapotkasz nocąmoje ręce I jeśli czasemwciągając cię w siebieaż do zachłyśnięciapomyli nasze imiona -nie myśl o mnie z nienawiścią to jauczyłem ją jak dzieckonie wstydzić się krzyku imion nagich ciałto jaczasem jeszcze mówię do ciebiewtedymyślałemże mówię tylko do niej III Twój cień w jej oczachto mój cień jej głos pełen niepokojuto mój głos gdy ona cofa się z lękiemja powracampamiętaj na każde twoje słowozbyt ostre na każdy gestnie dość szczeryja powracampamiętaj I jeśli kiedyś samazapłacze nocąnie wchodź do jej pokojujuż jabędę przy niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość saksofon 15.06.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Krzysztof HorodelskiErotyk dla Ciebie Spójrz raz jeszcze na mnieUwielbiam to spojrzenieTej uroczej dziewczynkiWzburzasz we mnie falę poezji miłosnejPachnącą Romansem ChopinaPrzymykam oczy Bo intymnie ogarniam Twe ciałoPo nogi wykradzione boginiAż do stóp wolnych od butówUwielbiam te boseKiedy odchodziszZa Tobą podąża moja wyobraźniaZostają wspomnieniaI pusta przestrzeńWypełniona zapachemZapachem kobiety Nie odchodź na zawsze Warszawa, 25 października 1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Fanka Bocianka 17.06.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Cezary Bocian Bocian Cezary wzrokiem gonię cię codziennie wzrokiem, zachwycony każdym gestem, każdym ruchem, każdym krokiem ech, odważny wtedy jestem, patrzę śmiało i bez lęku dopóki nie zauważysz; jesteś wprost wcieleniem wdzięku, ale gdy się czasem zdarzy, że się zjawisz całkiem blisko, że perfumy twoje czuję, że przesłaniasz sobą wszystko - już się dziwnie zachowuję... z delikatnym makijażem, i ubrana nienagannie wiesz, że wciąż o tobie marzę i kusząco patrzysz na mnie... ech, obrazku ty uroczy skąd mam śmiałość brać do ciebie, jak odważnie patrzeć w oczy, gdy obawiam się o siebie... nadzwyczajną siłą woli wytrzymuję twe spojrzenie i stopniowo, choć powoli ustępuje łydek drżenie; znowu staję się odważny, i zaczynam myśleć sprośnie; może jestem niepoważny, lecz ciekawość we mnie rośnie... czy staniczek masz wygodny, który pod bluzeczką chowasz, a majteczki w kroju modnym, blada jesteś, czy brązowa... może kolczyk masz w pępuszku a może tatuaż jakiś na pośladku lub na brzuszku, czy inne szczególne znaki... ech, nieskromna ciekawości, jak cię zwalczyć ty niecnoto, gdy przenikasz mnie do kości - ale właśnie chodzi o to... co skrywają twoje ciuszki, czy ponętną masz figurkę, czy różowe masz cycuszki, czy specjalną masz fryzurkę? delikatnie, po kryjomu rozbieram cię swoim wzrokiem i nie mówiąc nic nikomu delektuję się widokiem już cycuszków dwa jabłuszka się unoszą ku mnie czule i trójkącik spod pępuszka i pupcine dwie półkule... taka śliczna i gorąca siedzisz, leżysz, może stoisz i cierpliwie czekasz końca, i niczego się nie boisz... ech, piękności sama w sobie rozpłyniesz się w szarym dymie... mógłbym się zakochać w tobie, gdybym choć znał twoje imię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 hmm..piękne te wiersze...a moze ktos zna cos powalajacego na zyczenia imieninkowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Anioł stanie w oknie w biały dzień Palcem struny dotknie, zbudzi dźwięk Zbudzi dźwięk, niezwykły dźwięk Obudzi dźwięk Po promieniu światła w drogę rusz Chemia twego ciała znajdzie klucz Otworzy drzwi, magiczne drzwi Zobaczysz jak, zobaczysz jak Miłość rośnie w nas Miłość rośnie w nas Miłość rośnie w nas Podejdź do mnie blisko, dotknij mnie Odkąd słońce wstało, tego chcę Wulkaniczną górę w sobie masz Powiedz mi co czujesz jeszcze raz Miłość rośnie w nasMiłość rośnie w nas Miłość rośnie w nas Miłość rośnie w nas (Perfect) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.06.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ten pierwszy razsmutny jak deszcz.Ta pierwsza łza, inna od wszystkich Twoich łez.A potem strach, czy to przyjaźń czy to miłość.Wiedziałaś już czułaś....że jest. Ten pierwszy krzykradość i płacz,i w dłoniach twych piękny bezbronny mały skarbTen pierwszy dzieńkiedy wszystko w środku śpiewa i graNadaje sens, niesie jak wiatr. I chociaż czasem trochę żalniespełnionych pragnień, młodych lat.Nie chcę cofnąć nawet dnia, bo to taka piękna miłość. Już chyba wiem, jak naprawdę można kochaćDla kogo chciałbym żyćBo jest już ktoś...kto ufa mi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2004 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Nie zobaczę Cię Mój Mały Książę przez wiele miesięcy... Kiedy będziesz już tam, daleko i położysz się ,wyciszyć dzieńWyobraź sobie Skarbie, ze jestem Twoją kołderką...Ciepłą, puszystą, mięciutką kołderką...Otulasz swoje wspaniałe ciało, rozgrzewasz się i głaszczesz Swoją aksamitną, pachnącą kołderkę...Czujesz jej ciepło, a ona czuje Ciebie...Przytulasz do niej twarz,wdychasz jej słodki, waniliowy zapach...Jest gorąco, coraz goręcej...Odwracasz się i kładziesz na ...swojej kołderce..Wtulasz sie w nią delikatnie...nie... jest zbyt gorąco..Wchłaniasz swoją kołderkę...Ah.......szaaaaa...tak Cię kocham...Zawsze, kiedy będzie Ci smutno...połóż się i przykryj swoją kołderką...Uważaj na siebie moj Skarbie... Chciała bym wybudować Ci domTaki małyZ dwuspadowym dachemTypowo polskiGdzieś na wsi,daleko od zgiełkuZ drewnianym tarasemTakie skrzypiące deskiParterowyŻebyśmy mogli biegać boso po trawieChciała bym byś zasypiał we mnie"Niemożliwe"Masz rację KochanieNo dobrzeByś zasypiał we mnie nad ranemTy we mnieJa w TobieCichutko przytuleniSłyszę bicie Twego sercading ding ding dingszyyszaaszyyszaaTak Cię pragnę KochanieGdybyś tu był terazZjadła bym CięPowolutkuDelektując się każdym kęsem Zadzwoń proszę jeszcze raz przed wyjazdem...To będzie niespodzianka Błagam, pomóżcie mi przeżyć ten czas bez Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.10.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz,Ale w innym sadzie, w innym lesie -Moze by inaczej zaszumiał nam las,Wydłużony mgłami na bezkresie... Moze innych kwiatów wsród zieleni bruzdJęłyby sie dłonie, dreszczem czynne -Może by upadły z niedomyślnych ustJakieś inne słowa - jakies inne... Może by i słońce zniewoliło nasDo spłonięcia duchem w róż kaskadzie,Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz,Ale w innym lesie, w innym sadzie... Bolesław Leśmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Jak to jest?Nie znoszę papierosów,a wtulałam się w kłęby Twojego dymu.Jak to jest?Nie cierpię piwa,a spijałam ostatnie krople z Twoich ust.Jak to jest?Nie jesteś mój,a kradłam Cię tak zachłannie.Jak to jest?Uwielbiam spać,a teraz nie zasnę kilka dni I będę myśleć, myśleć, myślećJak ukraść te kilka chwil,zanim wyjedziesz.Obiecuję, będe grzecznabaaardzo grzecznaNaprawdę Mój Mały Książę. Chociaż oswoiłeś mnie już dawno.Twój Baranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Kiedy będzie Ci gorzkoWyobraź sobie SkarbieŻe jestem Twoją pomarańcząDojrzałą pełną pomarańczowo słodką.Kropelka słodkiego naktaru spływa z Twoich ust Płynie coraz niżej niżejŁaskocze słodko brzuchZasypia czule w zagłębieniu Twojego pępka Proszę CięBłagamZostań jeszcze ten jeden dzieńChcę Ci tyle powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.11.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Żeby wrócić Można mieć wszystko żeby odejść czas młodość wiarę własne siły świętej pamięci dom rodzinny skrzynkę dla szpaków i sikorek miłość wiadomość nieomylną że nawet Pan Bóg niepotrzebny potem już tylko sama ufność trzeba nic nie mieć żeby wrócić Jan Twardowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2004 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Jaka bedę, kiedy wrócisz? Jaki będziesz, kiedy wrócisz? Jestem Twoim przyjacielem. Jesteś Moim Małym Księciem Jestem Twoim barankiem. Kim jestem dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.11.2004 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Halina Poświatowska * * * zawsze kiedy chcę żyć krzyczę gdy życie odchodzi ode mnie przywieram do niego mówię - życie nie odchodź jeszcze jego ciepła ręka w mojej ręce moje usta przy jego uchu szepczę życie - jak gdyby życie było kochankiem który chce odejść - wieszam mu się na szyi krzyczę umrę jeśli odejdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.11.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 02.12.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 "...to jest mroźny oddech co jak deszczspływa po kręgusłupie... który zmraża szyję ale tak że nie wiesz czy płonieczy zamarza..." ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts