Gosland 11.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ostatnio mieliśmy w naszym domku małą powódź woda wsiąkła pod chudziak i wypłukała dziurę w niektórych miejscach nawet do 5 cm w głąb. Są to dwa małe pomieszczenia łazienka 2,5 na 3 i taka sama kotłownia. Wiem, że najpewniej było by skuć całego chudziaka ale może ktoś będzie miał lepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 11.05.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 skad wiesz że pod chudziakiem jest luka? Jeżeli mała to zostawiasz i nic nierobisz, jak masz dojście to nasyp do dziury piasku i zalej woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 11.05.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 skad wiesz że pod chudziakiem jest luka? Jeżeli mała to zostawiasz i nic nierobisz, jak masz dojście to nasyp do dziury piasku i zalej woda Lepiej betonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosland 11.05.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Po tym jak nas zalało widziałam którędy ucieka woda. Przekładalismy rurę od wody i majstry musieli wykuć dziurę w chudziaku. przerwa pod chudziakiem ma ok 5 cm wysokości ale niestety "rozlała" się pod 1/4 łazienki , podobnie potraktowała kotłownie tworząc mniejszą 1-2 cm bądź większą 5 cm przerwę. Nawierciliśmy małe ok 1 cm otwory żeby ocenić straty i lekko się podłamałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts