Magus 12.05.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Hejka, Mam tai pomysl. Zostalo mi duzo ladnych dech szalunkowych (32mm, dlugosci do 5-6m). Chialbym je przeszlifowac, zabezpieczyc (jakis drewnochron) i przybic/przykrecic od spodu do jetek (mam konstrukcje dachu jetkowo-krokwiowa) jako sufit poddasza. Mysle, ze biale dechy z delikatnym rzutem slojow beda wygladac ladnie Pytanie tylko czy to ma sens, czy taka konstrukcja przetrwa probe czasu? W koncu jak sie kladzie kartongipsy to ida na stelazach, a ja chce dechy besposrednio (na sztywno) do jetek. co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 12.05.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 http://www.thefixchicks.com/html/wooden_ceiling.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek0507 31.07.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 jak to dechy szalunkowe? dechy szalunkowe to mokry materiał jak wyschnie to powstaną szczeliny! no i takie dechy pozbawione sa falca! całkowita poraszka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts