ilka_ka 12.05.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 jestem na etapie tynków.. zaczynają za kilka dni. na działce nie mam wody, będzie niedługo.. do tej pory udało się przejechać na beczkach z wodą dowożonych od sąsiada, ale teraz ekipa od ociepleń straszy, że do tynków cementowo-wapiennych idzie bardzo dużo wody i jak ekipa zobaczy moje beczki to się zwinie :/ czy faktycznie to takie ilości? bez beczkowozu się nie obejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 12.05.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ok 250l/m3 w zależności od stopnia wilgotności piasku. Ok 6l/30kg gotowej mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 12.05.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 dzięki za odpowiedź. od rana szukam beczkowozu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 13.05.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 dzięki za odpowiedź. od rana szukam beczkowozu... są takie zbiorniki 1m3, zakup sobie taki kosztuje coś koło 150-200 PLN-ów do tego przyczepka albo jak sąsiad blisko długi wąż i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek G 17.05.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 U mnie zużywali mniej więcej trochę ponad 1m3 dziennie, jeden dzień tynkowali, drugi zacierali i tak na zmianę. Tyle wody to zużywali tylko w ten dzień w którym tynkowali. Tynk cementowo-wapienny z worka. U mnie robiło 3 osoby jednym agregatem tynkarskim. Najlepiej zapytaj swoich tynkarzy ile potrzebują wody dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts