jarzec 12.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Wraz z nadejściem wiosny w nowowybudowanym domku letniskowym zadomowił się problem - osy. Robią sobie gniazda wykorzystując szpary w elewacji. Zapychanie szpar wystarcza. Pytanie brzmi czego użyć do zatykania? W kilku dziurach użyłem pianki montażowej (jak na zdjęciu), ale było potem kupę roboty z usunięciem jej zaschniętych resztek. Szukam czegoś podobnego w działaniu. Do zatkania jest kilkadziesiąt dziur. - plastelina odpada bo się roztopi,- poxylina jest zbyt droga,- papier jest zbyt miękki (skurczybyki go przegryzły). http://webcook.pl/public/upload/osy.jpg Pomóżcie:) Czego jeszcze można spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyBw 13.05.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Spróbuj szpachlą do drewna np. firmy "Dukra". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 13.05.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 kit do parkietu zmieszany z pyłem tartacznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarzec 13.05.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Szpachlę do drewna też próbowałem (zapomniałem napisać wcześniej). Jej konsystencja jest zbyt rzadka, przez co ciężko ją uformować. A kit z pyłem tartacznym brzmi obiecująco. Na pewno wypróbuję. Dzięki za podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts