darroo 14.05.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Witam, mam drobny dylemat, za kilka tygodni będę obrabiał komin systemowy marmolitem (tynkiem mozaikowym) i nie mam pojęcia czy przy kładzeniu takiego tynku obstawia się profile narożne. Wydaje mi się że nie ale nie mam pewności. Nigdy wcześniej nie kładłem tego tynku szczególnie na kominie z tond moje pytanie? Dziękuje za odpowiedzi. Ps. oczywiście najpierw klej w nim zatopiona siatka ,grunt itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 14.05.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 profile narożne są zatopione w kleju. marmolit nie możesz nakładać przy dużej wilgotności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darroo 15.05.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 profile narożne są zatopione w kleju. marmolit nie możesz nakładać przy dużej wilgotności! Wiec jednak z profilami, a z tynkowaniem to oczywiście wstrzymam się aż będzie dobra pogoda. Dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts