Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys Norków 3

Recommended Posts

Pięknie. Ja póki co niestety marzę tylko o własnym domku i próbuję przekonać męża do budowy. Bardzo podoba mi się Irys właśnie. Szczególnie obszerna strefa dzienna. Jeśli można to bardzo proszę o podanie ile Was wyniósł do tej pory domek. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie.

Sabinka jak zwykle wszystko obcykane:)

SLICZNY DOM! nie mogę się doczekać kiedy w nim zagoszczę!!!

urządziłaś go nad wyraz szybko i pięknie!

pozdrawiam CIę gorąco!!! MICHA

oo MOJA MIŚKA zagościła u mnie!!!:)

już tęsknię za Tobą - wracaj do pracy szybciej;)

ale najpierw kawa u Sabci w Łubiance:) of cors:D

Pięknie. Ja póki co niestety marzę tylko o własnym domku i próbuję przekonać męża do budowy. Bardzo podoba mi się Irys właśnie. Szczególnie obszerna strefa dzienna. Jeśli można to bardzo proszę o podanie ile Was wyniósł do tej pory domek. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie.

Witaj,

Cieszę się ogromnie że coraz więcej tu ludzi zagląda i że im sie podoba:)

postaram się dzis tez wkleic zdjęcia ze stołem w kuchni i skończoną szafką w łazience:D

a jeśli o koszt (oczywiście bez działki - to był prezent od Mamusi:) to ok. 350 tys. ze wszsytkim - meble - wszystkie sprzęty nowe itp.

pozdrawiam i zapraszam:)

Ciesze sie, ze zdecydowalas sie na iryska, bo tutaj na forum malo jest irysomaniakow, dom zewnatrz wydaje sie maly ale wewnatrz jest bardzo duzy i przestronny. Gdy my kupowalismy projekt to nie bylo tych z powiekszona lazienka, a na pewno bym taki wybrala i zaluje, ze garazu nie powiekszylismy o metr na szerokosc, bo jest za waski (nie mozna wyminac auta stojacego wewnatrz swobodnie jak chcemy schowac rower albo motor).

..dokładnie Magpie, garaż jest zdecydowanie za wąski, jak ostatnio wjeżdżałam autem do niego to bałam się , że sie nie zmieszcze :D - ale to dopiero widać jak sie usiądzie za kierownicą i ma się wjechać w tą "wąską " bramę!!i powiem Ci , że każdy to przyjeżdża do nas obejrzeż naszą hacjendę to mówi - taki mały?? a potem jak wchodzi do środka to: TAKI DUŻY!!! a taki niepozorny!!:)

Teraz kuchnia w całej okazałosci. Super. Nie wiem czy dobrze zauważyłam, ale kibelek macie jeszcze jeden oprócz tego w dużej łazience? Jeśli tak, to gdzie go zrobiliście, bo w projekcie jest tylko jedna łazienka (niestety).

Mały kibelek zrobiliśmy obok sypialni, kosztem tak jakby szafy w naszej sypialni - musze przyznać , że to był super pomysł:) na zdjęciu poniżej to te pierwsze drzwi po lewej stronie , a na wprost to wejście do głównej łazienki

• 2 weeks później...