Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Diany - Zakątek

Recommended Posts

Ja też nie mam problemu z fugami na ścianie, a na podłodze na szczęście zrobiłam srebrno-szare i to był strzał w dziesiątkę.

W zasadzie od pół roku nie widzę zmian :) o białych fugach na podłodze wcześniej się naczytałam i na szczęście odpuściłam sobie... ufff

• Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...

Fajne te maszkary :) ja mam do tej pory zabawki szyte przez mamę i są najpiękniejsze w świecie :).

Mała słodziutka. A skoro chciałaś w kuchni prowansalskie dodatki to może białe zasłony? Ale nie prześwitujące szmatki tylko normalne, bawełniane, dosyć grube, ładnie upiąć (może być na bokach) i gotowe. Ten fiolet to nie bardzo.

Fugi na podłodze ....może poświęcić trochę czasu, wydłubać i zafugować na nowo ? Ja na podłodze mam grafitowe fugi.

Ściskam malutką!

Emjot, a Ty co się przestałeś odzywać :p:p:p klikałeś mi klikałeś a teraz tyłek wypiąłeś :p

Przefugowałam w łazience a w kuchni firanka wisi jeszcze, czaiłam się właśnie na białe bawełniane ale ktoś mi je sprzed nosa sprzątnął :bash: ale za 2 tyg planujemy zmieniać wystrój okien tzn rolety kupujemy do salonu to od razu nad kuchnią pomyślę

Witam się na Twoim wątku, w końcu tu dotarłam. Gratuluję pięknej Alicji z Krainy Czarów, imię to tym bardziej mi sie podoba bo Twoja córka jest moją imienniczką. Zawsze dziękuję swoim Rodzicom, że dali mi takie piekne imię. Więc mam nadzieję, że Twoja latorośl z imienia bedzie zadowolona. :)

I gratuluję pięknego domu, piekna kuchnia (ja bym zalożyła na okno rolete rzymska z muslinu, chyba raczej biała lub kremowa, albo taki lekki wrzosowy kolor mógłby być). Pokój Alicji powala na nogi, jakie dzisiaj są możliwości no i zdolności artystyczne właścicielki watku od razu widać. :)

Fajnie, że szyjesz malutkiej lalki, te lalki samoszyte sa najbardziej ukochane :wiggle: i to taką miła rodzinną atmosfrerę do domu wnoszą:)

A jak cudowny kotek Alicje toleruje? nie jest zazdrosny?

Pozdrawiam

Alicja

Edytowane przez emiranda

Witaj emirando :welcome: bardzo mi miło, że ktoś do mnie zagląda, jak mi przyspieszy internet (mam nadzieję że jutro) wstawię kilka fotek. Co do kotka i córki to kot na samym początku był zły na mnie, a teraz przywykł i uwielbia Alicję, wczoraj zagrywał do niej piłki jak leżała na podłodze :) uwielbia też jej grzechoczące zabawki które notorycznie jej podkrada

Dodam dodam, mam nadzieję że jutro mój internet będzie już dobrze działał, póki co zużyłam limit, a że mieszkamy na takim zadupiu to tylko taki net w grę wchodzi niestety :bash: co mnie strasznie wkurza. Fotkę podłogi już zrobiłam więc będzie na pewno, oczywiście cały czas myślę jak tu przerobić tą łazienkę by wyglądała tak jak chcę no ale małymi krokami póki co

Dodam dodam, mam nadzieję że jutro mój internet będzie już dobrze działał, póki co zużyłam limit, a że mieszkamy na takim zadupiu to tylko taki net w grę wchodzi niestety :bash: co mnie strasznie wkurza. Fotkę podłogi już zrobiłam więc będzie na pewno, oczywiście cały czas myślę jak tu przerobić tą łazienkę by wyglądała tak jak chcę no ale małymi krokami póki co

My mamy play-a i jakos sobie radzimy, teraz mamy dwa osobne wejścia jeden ja, a drugi syn, nie jest tanio, syn ma nielimitowany transfer danych od 24-9. Przynajmniej w Milanówku gdzie mieszkam Play najlepiej odbiera i nie mam kłopotów z transmisja zdjęć. :)

A Ty gdzie mieszkasz? :confused:

Ja za Grodziskiem Mazowieckim, my mamy Plusa, bo to najlepiej chodzi no i nielimitowane też mamy od 24 do 9, z transmisją zdjęć zazwyczaj też nie mam problemu ale że limit wykorzystaliśmy na ten miesiąc bo mąż dużo rzeczy potrzebnych mu ściągał to do jutra chodzi na słowo honoru ten nasz internet więc nawet nie chce się denerwować wgrywaniem fotek, a tak swoją drogą to mamy do siebie niedaleko :)

Za Grodziskiem na zachód czy na południe, my wynajmowalismy kiedys segment w Janinowie, a teraz mieszkamy w Milanówku na granicy z Chrzanowem Małym, (rownina mazowiecka, zadnej gorki, a w Gdyni tyle ich było) więc rzeczywiście jesteśmy blisko siebie :) W Playu jest tak, że można dokupic 1GB za 8 zł wysyłajac sms-a, u nas Plus zupełnie nie dziala, mąz czasami przynosi swój służbowy i w ogóle nie chodzi :)

W każdym razie gdybys w Tesco robila przypadkiem zakupy, to zapraszam :)

Dokładniej to w stronę Żyrardowa a do Tesco jeżdżę do Jaktorowa bo mam najbliżej, ale kiedyś się możemy na jakieś spotkanko czy kawkę umówić :)

Tu też równiny, a ja z Suwalszczyzny pochodze tam też górki pagórki i małe domy, spokojni ludzie do niedawna jeszcze dachy ze słomy, zieleń soczysta i woda czysta :) no a tu jest jak jest, nas od wiosny czeka urządzanie ogrodu jeszcze

Witam Cię Diana chyba wszyscy czekamy na wiosnę i ciepełko,niech ta zima sobie idzie chociaż i tak była krótka.A jak ktoś ma małe dzieci to dopiero czeka na ciepełko,bo wtedy można z dzieckiem iść na długi spacer,a w domu nudy.A jak tam Alicja,chyba nie choruje,bo teraz dzieci takie chorowite ciągle łapią jakieś wirusy :bye:

My z Alicją się hartujemy i byłyśmy dziś na 1,5 godz spacerku :) jak było -20 to nie wychodziłam ale jak jest nie zimniej niż -10 to staram się z nią wychodzić zawsze czy deszcz czy śnieg by była zahartowana i powiem Ci że skutkuje faktycznie silna i zdrowa jest a rośnie jak na drożdżach :)

nazwa 12 miło że mnie znów odwiedzasz, jakoś tak po macoszemu potraktowałam oststnio forum a jak widze że ktoś tu zagląda to mam większą motywację d naprawy tego :)