bezele 15.05.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Obserwuje draństwo od pewnego czasu i jest tego coraz więcej,szukałem informacji u wujka Google ale nic mi nie zdradził.Pytanie brzmi, co to za cholerstwo i czy nie wpłynie ten grzybek niekorzystnie na iglaki bo przy nich rosnie tego najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 15.05.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 na moje oko to jest smardz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 16.05.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Smardz zwyczajny bardzo dobry ale pod ochroną, choć we własnym ogródku to chyba możesz traktować jak hodowlę i zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 16.05.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ciesz się, ja też mam smardze, choć ich nie jadam ale maślaczki już tak ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 16.05.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dzięki ,faktycznie to smardz, mam ich całe mnóstwo .I już mi się twarzoczaszka śmieje jak pomyślę że niedługo wrzucę je na patelnie ktoś chętny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts