qubic 15.05.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 http://www.polgips.net/pl/ wykorzystał już ktoś taki system przy budowie domku jednorodzinnego?wszelkie info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tnt_gt 15.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Również podpisuję się pod pytaniem. Czy ktoś z tu obecnych budował w tym systemie?Na stronie producenta niestety nie jest jasno zobrazowane budowanie w tej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kalu 29.09.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Również podpisuję się pod pytaniem. Czy ktoś z tu obecnych budował w tym systemie? Na stronie producenta niestety nie jest jasno zobrazowane budowanie w tej technologii. Poniżej odnośnik do filmu, który pokazuje jak technologię się wdraża : Pozdrawiam Edytowane 29 Września 2011 przez kalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kalu 29.09.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Poniżej odnośnik do filmu, który pokazuje jak technologię się wdraża : Myślę, że jest to materiał dość przejrzysty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abcdachy 04.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tUMrNVqMQfE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenkapp 05.02.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam , mieszkam w domu z pustaków gipsowych od 1994 roku. Jest ciepły stabilna wilgotność na poziomie 55-65%. Mam ogrzewanie podłogowe- jest ciepło.Ściany budynku nie były zabezpieczane żadnymi preparatami hydrofobowymi. W 2009 otynkowaliśmy dom tynkiem terazytem bo ściany zrobiły się po prostu brudne.Dom ma 200m2 .dwa pietra i poddasze użytkowe.. Ściany powstały z pustaka o grubości 35cm. Komory w środku są wypełnione gruba trociną pomieszana z wapnem. Co do firmy Polgips to wiem ze istnieje od już ze 25 lat.W jednej z ich wytwórni koło Magdalenki nabyłam pustaki.Jeżeli ktoś chce mieszkać w zdrowym i ciepłym domu to Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts