bettka 15.05.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam,Wybieram okna dachowe, potrzebuję 5 szt. 78/140. Oglądałam sobie jak na razie Roto i mam kilka pytań:1) Czy wymiar 74/140 w Roto nie będzie problemem?2) Doradca dachowy zapewniał mnie, że Roto montowane jest w połaci dachu, tymczasem na forum wszyscy piszą, że Roto wystają najbardziej ze wszystkich? więc jak to w końcu jest?3) Czy przy wys. ścianki kolankowej ok. 1 m otwieranie dolne będzie ok?4) Czy ma ktoś może okna z serii R89 - z pakietem 3-szybowym i powłoką samoczyszczącą? Zastanawiam się nad takimi oknami od północy, ale dopłata wychodziłaby ok. 1 tys/szt - drogo! Głównie zależy mi na lepszych parametrach termoizolacyjnych, nie wiem czy warto...5) Czy można dostać wyższy rabat niż 30%?6) No i ostatnie pytanie - estetyczny dylemat: jaki kolor okien bierzecie, jeśli w pomieszczeniu będzie jeszcze zwykłe okno w kolorze ciemnego drewna (tak zakładam)? Czy kolor biały/sosna nie będzie się "gryzł" z tym drewnianym ciemnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 17.05.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Nikt nie interesuje się Roto? Czyżby wszyscy wybierali Veluxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts