marcin_bnk 16.05.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 witam . Czy mozna by wylaniu fundamentów zrobic podsypkę ze szkła , na to piasek i później chudy beton . mam troche szkła do zgruzowania i ciekawy jestem czy mozna by to upchać w podsypkę . Spotkał się któs kiedyś z takim pomysłem i czy kolejnośc warstw jest wporządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 16.05.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 jak masz dużo ze szklarni np. to niech ci jakaś huta szkła zabierze to . A pytanie jest mało powiedzieć dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 16.05.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 podłączam się pod temat, mam bardzo dużo szyb zbrojonych z rozbiórki i huta nie przyjmie tego żadna bo ma stal w środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Słyszałem o tym że w okolicach Krosno, Jasło to często wykorzystywany materiał pdo chudziaka. Stluczka szklana z tego co wiem z butelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_bnk 17.05.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ale podsypka szklana zamiast piasku jest stosowana ?? czy ziemia , póżniej piasek , szkło i chudziak ?? czy lepiej najpierw szkło i później piasek i chudziak . Domyslam sie ze pewnie dziwne i głupkowate te pytania ale może ktoś spotkał się z takową sytuacją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 17.05.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 dziwne te wątki..ale jak już to niech tam..wwalanie rzeczy niebudowlanych do wykopu niejest notorycznie stosowane..mozna i goscia w ławy wwalic . Ile masz tego szkła? i w jakim stanie? jak rozłozysz w wykopie to ile cm bedzie? Piasek zagęścisz w wykopie? niewiem czym się kierujesz chcąć wwalić szkło w wykop..oszczednością na kontenerze? czy jak?Jako wykonawca bym zrezygnował z dalszych prac słysząc propozycje wwalenia szkła w wykop bo to niewrózy nic dobrego na dalszą budowę. Szkło musi byc rozdrobnione i zagęszczone, nie wwalone luźno i zalane chudziakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts