lukawojciech 16.05.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam, kiedy robicie balustrady, przed elewacją i po?? Jak lepiej . ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Przed i owijasz po montażu folią żeby niezapaskudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukawojciech 17.05.2011 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A czy ktoś może ocenić cenę balustrady: prosta 150 zł, kręcona 160 zł, z wybrzuszeniem 190 zł.?? oczywiście za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 17.05.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ja zrobiłem u siebie balustrady po ociepleniu. Płaciłem 400 zł/mb (w tym jest montaż). Balustrady ze zwykłej stali + ocynk. Możesz obejrzeć je w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszaheidi 17.05.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Rura 50 srednicy,stal kwasowa,tyle mi na pochwyt wycenila jedna z firm,ktora jest producentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek.1964 24.06.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Witajcie, jeśli jesteście zainteresowani zakupem balustrady mogę Wam polecić firmę . Dlaczego tam? Trzy miesiące temu sam zamówiłem u nich balustradę i jestem zadowolony zarówno ze względu na zaproponowaną ofertę jak również z realizacji samego zamówienia. W ofercie mają balustrady różnego typu m.in. balustrady samonośne, balustrady z prętami pionowymi lub poziomymi, balustrady z linkami, balustrady z blachą perforowaną, balustrady z wypełnieniem szklanym, w tym również balustrady do samodzielnego montażu. Aby otrzymać wycenę wystarczy wysłać na ich adres mailowy projekt bądź rysunek z wymiarami. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez finlandia Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astrady 27.08.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Jeśli chodzi o montaż balustrad, jest to ostatni etap wykończenia wnętrz więc zalecam zainstalować je już po wykończeniu elewacji, gdyż jeśli wykonacie przed mogą się porysować i poniszczyć nawet przy dobrym ich zamaskowaniu. Jeśli obawiacie się montażu balustrad po wykonaniu ocieplenia, nie ma takiej potrzeby, gdyż wszystkie elementy mocujące, czyli śruby, szpilki itp. dobierane są indywidualnie na wymiar i balustrada mocowana przez styropian dalej do żelbetu na pewno zachowa swoją stabilność konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera.1989 15.03.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) spamer Edytowane 16 Marca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts