vadiol 24.05.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Poszperaj na amerykanskich stronach .Oni tam domy w technologii szkieletowej drewnianej , stawiaja w nastepujacy sposob :- belka (deska)2na6" w rozstawie co 16"sciana zewnetrzna - belka (deska) 2na4" w rozstawie co 16" , sciana wewnetrzna .- naroznik to trzy takie belki zbite razem w calosc gwozdziami .To tak w duzym uproszczeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 25.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ok. Marzyciel zrób jakiekolwiek szkice tego co chcesz zrobić bo nadal nie wiemy jak to ma wyglądać. Ja pomogę zrobić Ci z tego rysunki techniczne i dobiorę przekroje. Następnie wyślę Ci to na maila i będziesz miał wszystko co potrzeba do uzyskania zgody na budowę. ZA DARMO!! więc się spiesz A tak dla uspokojenia dalszych niedomówień dodam że z wykształcenia jestem budowlańcem i co nieco na ten temat wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts