voytas80 16.05.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Chiałbym dokonać zmiany tj zmniejszyć okno (skrócenie na wysokości).Czy jest mi potrzebna zgoda projektanta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzzer11 17.05.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Chiałbym dokonać zmiany tj zmniejszyć okno (skrócenie na wysokości). Czy jest mi potrzebna zgoda projektanta? Pozdrawiam Zgoda nie jest potrzebna. To jest mało znacząca zmiana wiec nie masz się co obawiać. Ja u siebie również zmieniałem wymiary dwóch okien oraz dwa okna zamurowałem bo okazały się zbędne i jest wszystko OK. Nikt nie będzie przy odbiorze mierzył wymiarów okien tylko wymiary budynku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 17.05.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts