Sharlotka 10.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 o rany!!!!Two, pisać mi tu proszę zaraz co to za cudna mozaika!!!!!gdzie, jak, za ile!!!!! Bo płytki białe to caro, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.09.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Sharlot metalowa mozaika to chiński produkt z francuskiej Castoramy. Zdjęcie trochę przekłamuje, w rzeczywistości wygląda ona bardziej tak, nawet jest lekko jaśniejsza. http://www.infloral.pl/murator/aluminium.jpg Jak kupowaliśmy, w zeszłym roku, można ją było znaleźć w Polsce, na allegro. Kupiliśmy ją bo wygrała w kategorii cenowej (12EUR) z mozaiką Barwolfa i Dune. Tutaj masz namiar na te dwie, w ogóle w tym sklepie jest dużo ładnych mozaik. Barwolf Dune Dune pięknie połyskuje w świetle a tak wygląda barwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Pięknie Lustra wcale nie oznaczają polerowania, na pewno łatwiej jak meble w lakierze. Na lustro psiukniesz Clinem i ściągniesz ściągaczką, a meble w lakierze to taki rarytas że trzeba się obchodzić jak z jajkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.09.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Two, cudnie jest! Te pikowane płytki... ah! Gdybym kiedykolwiek chciała się do Ciebie wprosić nie zgadzaj się. Całkiem możliwe, że z zachwytu pozdzierałabym Ci je ze ściany I masz mój ukochany kibelek z rurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.09.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Two, aż podskoczyłam. WSZYSTKO CUDNE! Lustra biją wszystko na głowę - ta i tylko ta wersja Obie łazienki piękne, ale ta mała to mój faworyt Płytki fajne wyszperałaś . Wiesz może jaki te mają wymiar? http://www.infloral.pl/murator/kensington.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.09.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Julianko Tutaj masz stronkę z tymi płytkami Pod koniec strony można kliknąć i pobrać sobie katalog z kolorami i wymiarami. Te ze zdjęcia to są takie duże płytki 30x60 (tak na oko ) z tm, że każda płytka jest dzielona na pół tzn dwie płytki widoczne na zdjęciu to tak naprawdę jedna. Drop Jesteś pierwszą osobą której podoba się tan kibelek wpadaj kiedy zechcesz ale ostrzegam u nas drzwi broni nie byle kto on wyniucha każdą próbę przemytu http://www.infloral.pl/murator/tablicaroll.png Venusko w sumie masz rację zawsze mogłam dać tam czarne polerowane fronty, a swego czasu była taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.09.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ależ śliczne twoje łazienki!!! Ty szczęściaro takie wizki czarujesz, że głowa boli Szafa koniecznie z lustrem, przedpokój nabrał głębi niesamowitej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.09.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 cudne te pikowane płytki aż żal że łazienka u mnie już skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.09.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Przepięne te białe płytki pikowane! Cudne wprost! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Za nic nie wpadłabym, że to dwie płytki w jednej Cudne I są też białe Dziękuję za dokładniejsze namiary (gubię się gdy nie znam języka ) W katalogu wszystkie kolory wyglądają przepięknie - każdy jeden. Widziałaś je na żywo - kolory są takie same? Dzisiaj jestem nastawiona na białe, ale póki nie są kupione, to zawsze można zmienić koncept . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.09.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Widziałam kolory są bardo zbliżone do tych które widzę na monitorze. Nawet podobał mi się ten z wklejonej fotki, chociaż wcześniej obstawałam przy białym, kusiło by zrobić małą rewolucję Jak będziesz chciała mogę podjechać i zrobić jakieś fotki wystawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.09.2012 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Drop Jesteś pierwszą osobą której podoba się tan kibelek Ja pierwsze co miałam napisać że wyjątkowo (bo nie lubię rurowych ) podoba mi się Wasz kibelek . Chyba chodzi o kształt i jego wyeksponowanie - w każdym bądź razie zwraca uwagę i robi duże pozytywne wrażenie (to się nazachwycałam z rana kibelkiem ) Łazieneczki będą cudne Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.09.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 twosiajest fantasycznie łazienki będą fenomenalne z reszta jak wszystko u Wasja to jestem ciekawa miny Wwaszych gości na parapetówie A tak w ogóle to gratki z powodu takiego tempa na budowie widzę ze sie dziejeto kiedy przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.09.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Two piękna łazienkowa zapowiedź, pomimo że Mama robiła zdjęcia widać że będzie cudnie Pikowane płytki robią wrażenie, szkoda że nie mam ich już gdzie utknąć to moja druga miłość po mugatach A "rurowaty" kibelek też mi się baaaaaaaaaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ja wciąż jestem zachwycona pikowanymi płytkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Two - dobry duszku . Ślicznie dziękuję, ale nie chcę Cię kłopotać, bo na razie to ja na białe jestem nastawiona . Muszę jednak przyznać, że te kolory wyjątkowo mnie przyciągają. Są takie jednocześnie zdecydowane i delikatne - naprawdę wyjątkowe. Jak będziesz przy okazji to weź ze sobą aparat, ale nie jedź proszę specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Drop Jesteś pierwszą osobą której podoba się tan kibelek A ja? No fakt, nie wpisałam się Moim skromnym zdaniem, ten pasuje idealnie! Lubię takie rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.09.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ostatnio pokazywałaś śliczne koreczki - tu pomysł na tablicę własnej roboty - TUTAJ tutorial http://bi.gazeta.pl/im/df/b1/bb/z12300767Q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 13.09.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witaj, super, że sa tacy ludzie jak Ty i dostarczają takich super inspiracji. Bateria wymiata... jakbym mogła moja oddac i wymienić juz bym to zrobiła a tak będę wpadać żeby rozkoszować się Twoją. Piękne łazienki... płytki karo powalają na kolana . Będę kibicować i wpadać podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ślicznie.... nic dodać nic ująć, łazienki: och! i ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts