Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sharlot metalowa mozaika to chiński produkt z francuskiej Castoramy. Zdjęcie trochę przekłamuje, w rzeczywistości wygląda ona bardziej tak, nawet jest lekko jaśniejsza.

http://www.infloral.pl/murator/aluminium.jpg

Jak kupowaliśmy, w zeszłym roku, można ją było znaleźć w Polsce, na allegro. Kupiliśmy ją bo wygrała w kategorii cenowej (12EUR) z mozaiką Barwolfa i Dune. Tutaj masz namiar na te dwie, w ogóle w tym sklepie jest dużo ładnych mozaik.

Barwolf

Dune

Dune pięknie połyskuje w świetle

a tak wygląda barwolf

Two, aż podskoczyłam. WSZYSTKO CUDNE!

Lustra biją wszystko na głowę - ta i tylko ta wersja :yes:

Obie łazienki piękne, ale ta mała to mój faworyt :yes:

Płytki fajne wyszperałaś :wiggle:. Wiesz może jaki te mają wymiar?

http://www.infloral.pl/murator/kensington.jpg

Julianko Tutaj masz stronkę z tymi płytkami Pod koniec strony można kliknąć i pobrać sobie katalog z kolorami i wymiarami. Te ze zdjęcia to są takie duże płytki 30x60 (tak na oko ;)) z tm, że każda płytka jest dzielona na pół tzn dwie płytki widoczne na zdjęciu to tak naprawdę jedna.

Drop Jesteś pierwszą osobą której podoba się tan kibelek :hug:

wpadaj kiedy zechcesz :) ale ostrzegam u nas drzwi broni nie byle kto :cool: on wyniucha każdą próbę przemytu :lol2:

http://www.infloral.pl/murator/tablicaroll.png

Venusko w sumie masz rację :) zawsze mogłam dać tam czarne polerowane fronty, a swego czasu była taka opcja :cool:

Za nic nie wpadłabym, że to dwie płytki w jednej :no: Cudne :) I są też białe :D

Dziękuję za dokładniejsze namiary :hug: (gubię się gdy nie znam języka :()

W katalogu wszystkie kolory wyglądają przepięknie - każdy jeden. Widziałaś je na żywo - kolory są takie same?

Dzisiaj jestem nastawiona na białe, ale póki nie są kupione, to zawsze można zmienić koncept ;).

Drop Jesteś pierwszą osobą której podoba się tan kibelek

Ja pierwsze co miałam napisać że wyjątkowo (bo nie lubię rurowych :rolleyes: ) podoba mi się Wasz kibelek :cool:.

Chyba chodzi o kształt i jego wyeksponowanie :) - w każdym bądź razie zwraca uwagę i robi duże pozytywne wrażenie :yes: :)

(to się nazachwycałam z rana kibelkiem :lol2: :rotfl: )

Łazieneczki będą cudne :wiggle:

Miłego dzionka :hug:

Two - dobry duszku :).

Ślicznie dziękuję, ale nie chcę Cię kłopotać, bo na razie to ja na białe jestem nastawiona :yes:.

Muszę jednak przyznać, że te kolory wyjątkowo mnie przyciągają. Są takie jednocześnie zdecydowane i delikatne - naprawdę wyjątkowe.

Jak będziesz przy okazji to weź ze sobą aparat, ale nie jedź proszę specjalnie :no:

Witaj, super, że sa tacy ludzie jak Ty i dostarczają takich super inspiracji. Bateria wymiata... jakbym mogła moja oddac i wymienić juz bym to zrobiła a tak będę wpadać żeby rozkoszować się Twoją. Piękne łazienki... płytki karo powalają na kolana :jawdrop:. Będę kibicować i wpadać podglądać