Venus_m 20.09.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Piękna ta kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.09.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 i ja głosuję za kanciastym - ma w sobie "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 21.09.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 a ja bym wszystkie kanapy mogła brać w ciemno- obłędne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 mnie też się wszystkie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.09.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 A mi ta kanciata wpadła w oko, jest super, taka nie chesterowata Piękna ta kanapa i ja głosuję za kanciastym - ma w sobie "coś" a ja bym wszystkie kanapy mogła brać w ciemno- obłędne są mnie też się wszystkie podobają Dzięki dziewczyny mamy jeszcze trochę czasu do zamówienia więc będzie chwilka żeby popracować nad Miśkiem i wyborem Ja wolałabym bardziej kanciastą ale jak Miś się uprze przy pochyłych boczkach to chyba też będzie pasowała? A co sądzicie o kolorku? Pomarańczowa była by fajna? Mam jeszcze jedno pytanko Kiedyś już u mnie o tym było ale wpadła mi na myśl nowa koncepcja na uchwyty do kuchni więc chciałam zapytać posiadaczki gałek przy szufladach, jakiej średnicy mają gałeczki i ile sztuk na jedną szufladę np 60? Czy na szufladę długości 60-80cm (bo tylko takie będą u mnie) musiała bym dawać dwie gałki, czy wystarczy jedna centralnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.09.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Sofę nr 2 wklejona przez Agawi miałam przyjemność widziec na żywo nawet na niej siedziałam:wiggle:ładna ale nie robi takiego wrażenia jak na fotceśrednio wygodna Twokanciaty czester wygląda ciekawieale uważam ze będzie nie wygodnyzrobisz jak uważaszzależy czy chcesz mieć sofę wygodna czy dizajnerską Ja mam pochyłe boki i jest bardzo wygodna Co do gałekprzy szufladach ja mam po1 szt nawet przy 80 tcetak mi doradził stolarzponoć gdybym miła 2 i tak łapałabym za 1 wtedy ciężar nie równomiernie sie rozprowadzai coś sie tam dzieję z prowadnicmi( on mi na to gwarancji nie daje )ja póki co jestem zadowolona fajnie sie otwiera dzieciaki tez nie mają problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.09.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Dzięki Karola ja słyszałam dokładnie to samo o dwóch gałkach przy szufladach ale miałam obawy czy taką szufladę 80cm np z garnkami czy talerzami da się bez problemu otworzyć pojedynczą gałką. Karolcia a napisz jeszcze jaką średnicę mają twoje gałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja mam metrowe szuflady w łazience lub 120 nie pamiętam, ale rączki (nie gałki) mam po dwóch stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.09.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Hmm tak myślałam... im dłuższa szuflada tym bardziej te dwie gałki będą potrzebne, a ja bym wolała po jednej Mam nadzieję, ze do 80 jedna będzie ok, dłuższych szuflad nie planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.09.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Z dedykacją dla Basi widok zza pinii Niebieski horyzont to morze my mieszkamy na górce. http://www.infloral.pl/murator/plaza1.JPG i szalone psisko http://www.infloral.pl/murator/plaza2.JPG http://www.infloral.pl/murator/plaza3.JPG http://www.infloral.pl/murator/plaza4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.09.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Wow nie powiem, że nie zazdroszczę! Piękne miejsce, pies zresztą też Ale ja tu w innej sprawie- te czarne płytki w łazience co to???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.09.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Jeżeli chodzi o ścienne to Paradyż Piumetta nero są mocno błyszczące. Dziewczyny, pytanie o średnicę gałek nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.09.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Twosia - ja kiedyś też myślałam o gałkach, ale te które widziałam były MAŁE i odechciało mi się Wydawało mi się, ze będą wyglądać jak guziczki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.09.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Two pomarańczowa kanapa jak dla mnie bomba , ale ja mało obiektywna bo kocham ten kolor - począwszy od okularów korekcyjnych, przez gondolę do wózka i moc dodatków w obecnym mieszkanku - wszystko w kolorze pomarańcz Co do wygody chestera Karoli melduję że jest mega mega wygodny i to właśnie dzięki tym pochylonym boczkom i oparciu dziś miałam przyjemność spędzić na nim kilka przesympatycznych chwil na pogaduchach u Karoli i jej męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.09.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześć Two! Ja z kolei nie cierpię pomarańczu. Pomarańczu i limonki Ale jakiś amarant, zółć bardzo na tak Kanciasta kanapa bomba. To chyba najładniejszy chesterowy wzór jaki widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.09.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Two moje gałeczki mają wymiary 4x2,5 cm piękne foty ,cudne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 WOW jakie widoki:jawdrop: Cudne psisko i widać kawałek Ciebie:wiggle: Two moje porcelanowe gałeczki mają 2,5 cm średnicy. Ja do dużych szuflad gałek nie dawałam, bo 2 są niepraktyczne, a jedna to za mało. Po długiej naradzie ze stolarzem w dużych szufladach zrobiliśmy poziome uchwyty mocowane na środku, tak żeby można było otworzyć szufladę jedną ręką. Małe gałeczki mam tylko w małych szufladkach, gdzie 1 szt przy otwieraniu wystarcza. Po dwóch latach używania powiem Ci, że jest to dobre rozwiązanie i nie żałuję Miłego weekendu, a u nas zimno brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.09.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Hej Szukam kolorków na mojego chestera i znalazłam humorystyczne wydanie wnętrza z granatowym chesterkiem i jakże cudnymi pomarańczowymi dodatkami - pufy żądzą http://4.bp.blogspot.com/-Sz4xtt7DGIE/UCz2AVvKQxI/AAAAAAAABbc/5PDL_UfgqbA/s1600/HDSAS103_Dan-Hilari-After-Chesterfield-Sofa_s4x3_lg.jpg Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.09.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) Jakie fajne! W pierwszej chwili pomyślałam, że to halloweenowe dynie Edytowane 22 Września 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.09.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Jej Kochana jak ja Ci zazdroszczę takiego widoku :rolleyes: PSISKO CUDNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts